Στη γραμμή κρούσης της ενισχύθηκε η Άουγκσμπουργκ ενόψει της επανέναρξης του γερμανικού πρωταθλήματος, καθώς απέκτησε τον Νοτιοκορεάτη Τζι Ντονγκ-Γουόν από τη Σάντερλαντ.

Ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι ο 22χρονος διεθνής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, χωρίς να γνωστοποιήσει το οικονομικό μέρος της συμφωνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σίγουρα ήθελα να ενταχθώ σε ένα νέο σύλλογο τον χειμώνα, προκειμένου να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και να αυξήσω τις πιθανότητές μου να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας» τόνισε, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Άουγκσμπουργκ, ο παίκτης, ο οποίος έχει πετύχει οκτώ γκολ σε 26 συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νοτιοκορεάτης δεν είναι… ξένος στην Άουγκσμπουργκ, καθώς αγωνίστηκε εκεί στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν ως δανεικός από τη Σάντερλαντ.

Πιο συγκεκριμένα ο Τζι Ντονγκ-Γουόν από τη Σάντερλαντ. αγωνίστηκε με τη γερμανική ομάδα σε 17 παιχνίδια και πέτυχε πέντε γκολ, βοηθώντας την ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό (κατετάγη 15η).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης