Αισιόδοξος για την πορεία του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League εμφανίστηκε ο Τάσος Λαγός, μετά τη νίκη-πρόκριση στη Δανία επί της Μίντιλαντι με 1-2.

«Ήρθαμε για να πάρουμε την πρόκριση, μετά από ένα καλό αποτέλεσμα στην Αθήνα. Στα πρώτα λεπτά είχαμε κάποια… θέματα, καθώς δεν είχαμε συγκέντρωση. Αλλάξαμε το σύστημα όμως και άρχισαν να βγαίνουν τα μαρκαρίσματα. Ευτυχώς δεν δεχθήκαμε γκολ και όσο περνούσε η ώρα ήταν υπέρ μας. Ήρθε το γκολ στο 2ο ημίχρονο και όλα τελείωσαν. Κρατάμε την εμφάνιση του 2ου ημιχρόνου. Δεν ήταν και το καλύτερο παιχνίδι που μπορούσαμε να κάνουμε. Όταν θέλεις να διαχειριστείς ένα αποτέλεσμα και να κρατήσεις ένα αποτέλεσμα, πολλές φορές δεν παίζεις και τόσο καλά, καθώς επικεντρώνεσαι στην πρόκριση. Αυτό κάναμε σήμερα. Μπήκαμε να πάρουμε την πρόκριση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχουμε εμπειρίες. Τώρα μαθαίνουμε. Η Μίντιλαντ μπήκε δυνατά, αλλά δεν περιμέναμε τόσο δυνατά. Το καλό είναι ότι τους κρατήσαμε και δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ. Όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν καλύτεροι και στο τέλος βάλαμε και γκολ».

Αναφέρθηκε μάλιστα και στον Μάρκους Μπεργκ: «Ο Μάρκους είναι μεγάλος παίκτης, αλλά και χωρίς αυτόν όποιος μπαίνει στο παιχνίδι θα βάζει τα δυνατά του για να πετύχει γκολ και να καλύψουμε το κενό του Μπεργκ».

Για τη συνέχεια δήλωσε: «Πέρυσι που κάναμε μία πορεία, με την 2η θέση στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του Κυπέλλου, δεν το περίμενε κανείς… Μέσα στην ομάδα όμως, υπήρχε σιγουριά για τις δυνατότητές μας. Με την Σταντάρ Λιέγης ήμασταν άτυχοι και ήταν καθήκον μας να προκριθούμε στους ομίλους του Europa League. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Θεωρώ όμως ότι μπορούμε να προχωρήσουμε και μετά τους ομίλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης