Με δύο αναμετρήσεις πέφτει σήμερα η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Super League. Ο Πλατανιάς θα φιλοξενήσει τον Εργοτέλη στα Περιβόλια, στο ντέρμπι της Κρήτης, με τις δύο ομάδες να αναζητούν τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Λίγη ώρα νωρίτερα στο Αγρίνιο θα διεξαχθεί ακόμα μία σημαντική αναμέτρηση, καθώς ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο. Οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν τους βαθμούς που χρειάζονται για να μπουν σε… τροχιά πλέι οφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγωνιστική ξεκίνησε το Σάββατο και η κορυφή παρέμεινε αναλλοίωτη, καθώς ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να κατακτήσει το τρίποντο στο Ηράκλειο. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε 3-0 του ΟΦΗ, κι έτσι διατήρησε τη διαφορά των δύο βαθμών, που τη χωρίζει με τον βασικό της διώκτη, τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πήρε τη νίκη χωρίς αγώνα απέναντι στη Νίκη Βόλου.

Από εκεί και πέρα, εκμεταλλευόμενοι τον παράγοντα έδρα o Παναθηναϊκός, ο Πανθρακικός, ο Αστέρας Τρίπολης και η Κέρκυρα κατάφεραν να επιστρέψουν στα επιτυχή αποτέλεσμα.

Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν με 1-0 της Καλλονής, ενώ με το ίδιο σκορ η ομάδα της Κομοτηνής επικράτησε του Λεβαδειακού. Στην Τρίπολη οι Αρκάδες λύγισαν την αντίσταση του Πανιωνίου με 2-0 σκορ, ενώ η Κέρκυρα έκανε «πάρτι» απέναντι στη Βέροια, συντρίβοντάς την με 4-0 σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον πρώτο χρονικά αγώνα, η Skoda Ξάνθη και ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στα Πηγάδια, παραμένοντας έτσι αμφότεροι χωρίς νίκη στο 2015.

Η 20η αγωνιστική:

Σάββατο 24 Ιανουαρίου
Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
Παναθηναϊκός – ΑΕΛ Καλλονής 1-0
Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος 2-0
Πανθρακικός – Λεβαδειακός 1-0
Κέρκυρα- Βέροια 4-0
ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-3

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου

17:15 Παναιτωλικός – Ατρόμητος (Novasports 1)
19:30 Πλατανιάς – Εργοτέλης (Novasports 1)

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης