Την ευκαιρία να προκριθούν απευθείας στους «16» των Ευρωπαϊκών Αγώνων του Μπακού έχασαν οι Γιώργος Κοτσιλιάνος / Νίκος Ζουπάνης, οι οποίοι ηττήθηκαν από τους Ιταλούς Ματέο Ινγκρόσο / Πάολο Ινγκρόσο με 2-0 σετ (21-15, 21-13) και τερμάτισαν στη 2η θέση του ομίλου τους.

Στον αγώνα που θα έκρινε την πρωτιά του γκρουπ, το ελληνικό ζευγάρι δεν κατάφερε να πάρει την τρίτη του νίκη σε ισάριθμες ημέρες. Στο 1ο σετ οι «Κότσι / Ζούπα» είχαν αρχικά το προβάδισμα και παρέμειναν στο παιχνίδι μέχρι το 14-14, όταν οι αντίπαλοί τους ξέφυγαν οριστικά μ’ ένα ράλι 5-0. Οι Ιταλοί είχαν ευκολότερο έργο στο 2ο σετ, δημιουργώντας μία μικρή αλλά σταθερή διαφορά που διευρύνθηκε μετά τα μισά του σετ, όταν προηγήθηκαν 17-10 και έφτασαν άνετα στην επικράτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την πρωινή ήττα τους, οι Κοτσιλιάνος / Ζουπάνης θα κληθούν να αντιμετωπίσουν σήμερα το απόγευμα την 3η ομάδα ενός εκ των υπόλοιπων επτά γκρουπ, με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

«Νομίζω ότι είναι θετικό το αποτέλεσμα συνολικά μέχρι στιγμής. καταφέραμε να περάσουμε δεύτεροι από τον όμιλο χάνοντας την πρώτη θέση από μια ποιοτική ομάδα. Θα πρέπει από εδώ και πέρα να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση την προσπάθεια μας και να αυξήσουμε τα πάρα πολύ καλά διαστήματα στην απόδοση μας. Πιστεύω ότι η διάρκεια μπορεί να μας φτάσει ψηλά» δήλωσε ο Γιώργος Κοτσιλιάνος, και συνέχισε αναφέροντας: «Οι συνθήκες εδώ είναι πραγματικά εξαιρετικές, έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά στα γήπεδα αλλά και στην διαμονή, αφού είναι κοινά αποδεκτό από τους πιο έμπειρους σε μεγάλες διοργανώσεις ότι τα στάνταρ είναι επιπέδου Ολυμπιακών Αγώνων. Ίσως και καλύτερα».

Ενώ ο συμπαίκτης του Νίκος Ζουπάνης πρόσθεσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την διοργάνωση και συνεχίζουμε ακόμα. Στο αγωνιστικό νομίζω ότι είναι αρκετά δυνατό τουρνουά και σίγουρα στα νοκ άουτ θα έχει αρκετά καλά παιχνίδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης