Με αλφαβητική σειρά μέχρι την Παρασκευή θα γίνει η καταβολή των συντάξεων στους συνταξιούχους στην Εθνική Τράπεζα, στην Alpha Bank και στην Eurobank εκτός από την τράπεζα Πειραιώς που έχει ανακοινώσει πως θα εξυπηρετεί με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την Δευτέρα.

Η εξυπηρέτηση θα γίνεται με αλφαβητική σειρά, με βάση το επώνυμο των συνταξιούχων, ως εξής: από επώνυμα Α-Ι θα εξυπηρετηθούν την Τετάρτη, επώνυμα από Κ-Μ θα εξυπηρετηθούν την Πέμπτη ενώ την Παρασκευή θα εξυπηρετηθούν τα επώνυμα από Ν έως Ω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως συνταξιούχοι έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς τα ξημερώματα έξω από τα καταστήματα των τραπεζών με σκοπό να εισπράξουν το μέρος της σύνταξής τους αλλά πολλοί εξ αυτών δεν γνωρίζουν τον περιορισμό για την αλφαβητική σειρά, ενώ πολλοί εξ αυτών αρνούνται να φύγουν εφόσον δεν γνώριζαν την ανακοίνωση με την ελπίδα να εισπράξουν το ποσό που τους αναλογεί.

Πατήστε εδώ για να δείτε στην ιστοσελίδα του υπουργείο Οικονομικών τις λίστες με τα υποκαταστήματα των Τραπεζών που θα ανοίξουν από σήμερα Τετάρτη, 1η Ιουλίου 2015, για την εξυπηρέτηση της πληρωμής των συνταξιούχων.

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εθνική Τράπεζα: 250 καταστήματα ανοικτά για την εξυπηρέτηση των συνταξιούχων, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015, 01:33

Eurobank: Σε λειτουργία από σήμερα 150 καταστήματα σε όλη τη χώρα για τους συνταξιούχους, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015, 01:40

Πειραιώς: Εξυπηρέτηση συνταξιούχων από 1.7 έως και 6.7.2015, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015, 20:01

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης