Με το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναζητεί τη νίκη που θα τον φέρει στη δεύτερη θέση, έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο και αήττητο Ατρόμητο. Από την άλλη, οι Αρκάδες θα προσπαθήσουν να βάλουν… μπλόκο στους Θεσσαλονικείς κερδίζοντας βαθμούς αλλά και ψυχολογική ώθηση εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Στο ματς της αγωνιστικής, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού στο ντέρμπι «αιωνίων», ενώ η ΑΕΚ κέρδισε με το ίδιο σκορ τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο πρωτοπόρος Ατρόμητος διατήρησε το αήττητο σερί του επικρατώντας 2-0 της Ξάνθης στα Πηγάδια, ενώ την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Λεβαδειακός, ο οποίος ηττήθηκε με 1-0 από τη Λάρισα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε 2-1 της Κέρκυρας στους «Ζωσιμάδες» με ανατροπή, ενώ σημαντική νίκη με 2-0 σημείωσε η Λαμία απέναντι στον Πλατανιά. Τέλος, ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν στο Αγρίνιο Παναιτωλικός και Απόλλωνας Σμύρνης.

Η 9η αγωνιστική

Σάββατο 28 Οκτωβρίου
ΑΕΛ – Λεβαδειακός 1-0
ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα 2-1
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-0

Κυριακή 29 Οκτωβρίου

Ξάνθη – Ατρόμητος 0-2
Λαμία – Πλατανιάς 2-0
Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης 1-1
Πανιώνιος – ΑΕΚ 0-1

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου

19.30: ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης (Novasports 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης