Η Λαμία εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και επικράτησε 2-0 του Πλατανιά στη Φθιώτιδα. Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Βασιλαντωνόπουλος, ο οποίος σκόραρε στο 50’ και το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο μέρος, με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η καλύτερη στιγμή ανήκε στον Πλατανιά, ο οποίος στο 42’ είχε δοκάρι με σουτ που επιχείρησε ο Ντεβέσα. Στην επαναφορά η μπάλα έφθασε στον Κρος ο οποίος δεν βρήκε στόχο.

Η Λαμία κατάφερε να προηγηθεί στο 50’. Ο Βασιλαντωνόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Πλατανιάς στη συνέχεια προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ η Λαμία πριν την ολοκλήρωση του αγώνα σημείωσε και δεύτερο γκολ.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Τσύκαλος έκοψε την μπάλα για τον Βασιλαντωνόπουλο, ο οποίος μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κοκκαλά και έκανε το 2-0 διασφαλίζοντας τη νίκη για την ομάδα του.

Λαμία – Πλατανιάς 2-0 (Novasports 3)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 50′, 90′ Βασιλαντωνόπουλος

Κίτρινες κάρτες:
Αναστασόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσούκαλος – Στάθης, Πλιάτσικας, Γκρζέλτσακ, Ενσικουλού

Κόκκινες κάρτες:


Λαμία:
Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουτρομάνος, Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος (56′ Πίτι), Ακόστα (86′ Φράγκος), Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον (80′ Τσούκαλος).

Πλατανιάς:
Κοκκάλας, Κρος, Ντικαμόνα, Καρυπίδης (80′ Δημούτσος), Στάθης, Βάντερσον, Πλιάτσικας (65′ Κοροβέσης), Πατράλης, Ενσικουλού, Ντεβέσα (72′ Παπανικολάου), Γκρζέλτσακ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης