Η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League. Το γκολ που έδωσε τους βαθμούς στην Ένωση σημείωσε στο 81’ ο Σέρχιο Αραούχο.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΑΕΚ κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, όμως για ακόμα ένα παιχνίδι έβγαλε στην επιφάνεια το πρόβλημα που έχει στα τελειώματα των φάσεων. Οι πιο σημαντικές στιγμές καταγράφηκαν στο 35’ με τον Λιβάγια και στο 36’ με τον Σιμόες, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Κότνικ. Να σημειωθεί ότι ο Σλοβένος κίπερ εκτός από τις δύο σωτήριες αποκρούσεις, έκανε ακόμα μία, καθώς στο 73’ είπε «όχι» και στο σου που επιχείρησε ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο Πανιώνιος έπιασε δύο φορές στον «ύπνο» την άμυνα των φιλοξενούμενων, αλλά στην πρώτη ο Μπανανά με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ στο 53΄ και στη δεύτερη ο Ανέστης πρόλαβε τον Βλάχο που έφυγε στην «πλάτη» των αμυντικών στο 59΄.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην Ένωση ήρθε στο 81’, με τον Σέρχιο Αραούχο να επιστρέφει στα γκολ, σκοράροντας μετά από έξοχο συνδυασμό με τον Μπακασέτα. Η ΑΕΚ μέτρησε όμως αγωνιστικές απώλειες. Ο Τσόσιτς αποχώρησε με διάστρεμμα στο 78΄ και τίθεται εν αμφιβόλω η συμμετοχή του στο ματς της Πέμπτης (2/11) με τη Μίλαν ενώ τραυματίστηκε και ο Μάνταλος στη φάση του γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανιώνιος – ΑΕΚ 0-1 (Novasports 1)

Γκολ: 81′ Αραούχο

Κίτρινες κάρτες:
Ντουρμισάι, Οικονόμου, Χατζισαφί, Κάργας, Μπανανά – Αραούχο, Βράνιες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Σιμόες

Κόκκινες κάρτες:


Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου):
Κότνικ, Μπανανά, Οικονόμου, Βλάχος, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (77′ Σαββίδης), Λάμπρου (46′ Κάργας), Μασούντ, Γεσίλ (34′ Ντουρμισάι).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ):
Ανέστης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς (78′ Χριστοδουλόπουλος), Μπακάκης, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος (63′ Γιόχανσον), Μάνταλος, Λιβάγια (67′ Μπακασέτας), Αραούχο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης