Υλικά:
500 γρ. ραβιόλια με γέμιση σπανάκι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Για τη σάλτσα
2 κ.σ βούτυρο
2 κ.σ αλεύρι
1 φλ. γάλα
200 γρ. τυρί Fontina ή άλλο μαλακό κίτρινο τυρί
1 κρόκος αβγού
½ φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
1 κ.σ πολτός από τρούφα
αλάτι και πιπέρι
λίγες λεπτές φέτες από τρούφα
Εκτέλεση:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Βράζουμε τα ραβιόλια σε μια κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό.
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα.
Περισσότερα στο govastileto.gr
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης