Στον πάγκο της Μονακό θα κάθεται πλέον ο παλαίμαχος γάλλος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Τιερί Ανρί, με τη σχετική φημολογία που υπήρχε να επιβεβαιώνεται τελικά.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, διοίκηση του γαλλικού συλλόγου, ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Γάλλο προπονητή, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2021, χωρίς να γίνουν γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες. Ο Ανρί αντικαθιστά στον πάγκο των Μονεγάσκων, τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος σε τέσσερα και πλέον χρόνια παρουσίας στην Μονακό, κατέκτησε ένα σαμπιονά και ανέδειξε πληθώρα ποδοσφαιριστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από την προσεχή Δευτέρα, ο 41χρονος Τιερί Ανρί, αναλαμβάνει την ομάδα», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Μονακό.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1998 με τους «πετεινούς», εργαζόταν μέχρι εχθές ως βοηθός του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην εθνική ομάδα του Βελγίου.

Ο Ανρί πάντως δεν είναι πρώτη φορά που φοράει τα χρώματα της Μονακό, καθώς αγωνιζόταν με τη φανέλα της ως ποδοσφαιριστής από το 1993 έως το 1998.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Τιερί Ανρί τόνισε ότι «είμαι ευτυχής που επιστρέφω στη Μονακό και ανυπομονώ για τις προκλήσεις που μας περιμένουν. Θέλω να συναντήσω άμεσα τους παίκτες και ν΄ αρχίσουμε να εργαζόμαστε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης