Ένα θέμα που απασχολεί πολλούς οδηγούς έχει να κάνει με την ασφάλεια του αυτοκινήτου τους και ειδικότερα με τη χρονική περίοδο που αυτή Πλέον μπορείς να ασφαλίσεις το όχημά σου για 30, 50, 80 ή 365 μέρες και να πληρώσεις με τον τρόπο που επιθυμείς…θα ισχύει. Έτσι λοιπόν, ενώ θέλουμε να κάνουμε χρήση του οχήματός μας για 1-2 μήνες, αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε ασφάλεια για περισσότερους.

Οι εποχές όμως αλλάζουν και, όπως αποδεικνύεται στην πράξη, μαζί και τα προϊόντα της ασφαλιστικής αγοράς, τα οποία εξελίσσονται. 

Η πρωτοπόρος εταιρεία στις online, εύκολες και αξιόπιστες ασφαλίσεις, Anytime, ακολουθεί τις ανάγκες της εποχής και αφουγκράζεται αυτό το κάτι διαφορετικό αλλά και ουσιαστικό που χρειάζονται οι πελάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη δύσκολη στιγμή είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να σε καλύψει η ασφαλιστική εταιρεία άμεσα και χωρίς κόπο...


Εύκολα και γρήγορα

Με λίγα λόγια, δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες οχημάτων να ασφαλίζονται όχι με τον χρόνο ή το…
Σε πέντε λεπτά έχεις στα χέρια σου ένα αξιόπιστο ασφαλιστήριο συμβόλαιο…εξάμηνο αλλά με τον μήνα, κάνοντας πιο ευέλικτη την αγορά ενός ασφαλιστικού προγράμματος.

Πρόκειται για μία λύση ιδιαίτερα χρήσιμη για αυτούς που χρειάζονται ασφάλεια για σύντομο χρονικό διάστημα, είτε γιατί θέλουν να μεταβιβάσουν το αυτοκίνητό τους είτε γιατί σκέφτονται να καταθέσουν ή να παραλάβουν πινακίδες κυκλοφορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα ονομάζεται Timeline feature και ενεργοποιείται πολύ εύκολα από την ιστοσελίδα της Anytime. Με το που μπαίνεις στην ιστοσελίδα συμπληρώνεις τα στοιχεία σου, διαλέγεις το χρονικό όριο που επιθυμείς να ασφαλιστείς, επιλέγεις ένα από τα προγράμματα της Anytime και λαμβάνεις το συμβόλαιό σου σε ένα λεπτό!

Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της Anytime αντιλαμβάνεσαι πόσο εύκολα μπορείς να αποκτήσεις ασφαλιστήριο συμβόλαιο


Από 30 έως 365 ημέρες

Κάνοντας χρήση του συγκεκριμένου προγράμματος μπορείς να αποφασίσεις για τη διάρκεια του συμβολαίου, Το κέρδος σε μία ετήσια ασφάλιση αγγίζει το 40%… επιλέγοντας τις μέρες που σε εξυπηρετούν, ενώ παράλληλα μπορείς να προσθέτεις ή να αφαιρείς καλύψεις, μέχρι να καταλήξεις στην ασφάλεια αυτοκινήτου που επιθυμείς.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ανάλογα με τη διάρκεια του συμβολαίου ο πελάτης έχει και την αντίστοιχη έκπτωση. Στην πράξη λοιπόν, όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια, τόσο υψηλότερη και η έκπτωση που φτάνει και το 40% στην περίπτωση της ετήσιας συνδρομής.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης