Ο εγγονός του ηθοποιού Ομάρ Σαρίφ, Ομάρ Σαρίφ ο Νεότερος, μόλις 38 ετών, εξιστορεί την περίπλοκη και γενναία εικονοκλαστική ζωή του στην αυτοβιογραφία του «A Tale of Two Omars», που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Τα απομνημονεύματά του αποκαλύπτουν τον εκφοβισμό που υπέστη ως παιδί και έφηβος, την απόπειρα αυτοκτονίας, τη φρίκη της εμπορίας ανθρώπων για σεξουαλική εκμετάλλευση και τις δεκάδες χιλιάδες απειλές κατά της ζωής του, όταν στον αραβικό κόσμο, όπου ζει, αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι επίσης μια ιστορία επιβίωσης -όπως της οικογένειας της μητέρας του, η οποία επέζησε από τα στρατόπεδα θανάτου του Ολοκαυτώματος-, με λεπτομέρειες για τις περιπέτειες που έχει ζήσει ως μοναδικός εγγονός του λαμπερού, κοσμογυρισμένου παππού του, θρυλικού πρωταγωνιστή των ταινιών «Lawrence of Arabia», «Dr Zhivago», «Funny Girl» και πολλών άλλων.

Στα απομνημονεύματά του «A Tale of Two Omars« ο Ομάρ Σαρίφ ο νεότερος μοιράζεται αναμνήσεις από τη ζωή με τον παππού του σταρ του κινηματογράφου. Ο συγγραφέας ήταν ο καλύτερος φίλος, ο προστάτης και ο μόνιμος σύντροφος στις αποδράσεις του ηθοποιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης