Οι Μορφές Έκφρασης του Θωμά Κινδύνη συνεχίζουν και μετά το Πάσχα τις επιτυχημένες παιδικές παραστάσεις, «Το παιδί και το κουδουνάκι» μέχρι το Σάββατο 28 Μαΐου και «Ο Χαχά και η Χιχί» δύο παράξενα παιδιά ανακαλύπτουν τον σκοπό τους στη ζωή! μέχρι την Κυριακή 29 Μαΐου.

«ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΙ»
της Άννας- Σεβαστής Τζίμα

Τελευταίες παραστάσεις μέχρι το Σάββατο 28 Μαΐου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παιδική μουσική θεατρική παράσταση «ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΙ» είναι βασισμένη στο ομώνυμο λαϊκό παραμύθι, σε διασκευή και σκηνοθεσία Άννας- Σεβαστής Τζίμα.

«ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΙ» είναι μία διαδραστική παράσταση με ζωντανή μουσική, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία, με την παραίνεση και τη βοήθεια των ηθοποιών, να επεξεργαστούν και να παίξουν με τα μουσικά όργανα που χρησιμοποιούνται στο έργο, όπως κιθάρα, φλογέρα, καμπανάκια, ντέφι, κουδουνάκια, ξύλο βροχής, φυσαρμόνικα και sea-drum.

Μια φορά και έναν καιρό ένα παιδί κρέμασε το κουδουνάκι στα κλαδιά ενός δέντρου για να κοιμηθεί. Όταν ξύπνησε το δέντρο είχε ψηλώσει και δεν μπορούσε το παιδί να το φτάσει, για να πάρει πίσω το κουδουνάκι του. Ζήτησε, λοιπόν, βοήθεια από τη φωτιά, το νερό, το βόδι, απ’ την γάτα και το ποντίκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΙ» βασισμένο στη λαϊκή σοφία διδάσκει με απλό αλλά ουσιαστικό τρόπο τη σπουδαιότητα του να βοηθάμε τον πλησίον μας και τη δυνατότητα να πετυχαίνουμε τους στόχους μας, όσο διαφορετικοί κι αν δείχνουμε, αν όλοι μαζί είμαστε ενωμένοι.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Διασκευή κειμένου- Σκηνοθεσία: Άννα- Σεβαστή Τζίμα
Σκηνογραφία – Ενδυματολογία: Άννα- Σεβαστή Τζίμα, Βάγια Νοκολακοπούλου
Μουσική: Άννα- Σεβαστή Τζίμα, Αθανασία Νικολακοπούλου

ΠΑΙΖΟΥΝ:
Άννα- Σεβαστή Τζίμα, Αθανασία Νικολακοπούλου


«Ο ΧΑΧΑ ΚΑΙ Η ΧΙΧΙ»

δυο παράξενα παιδιά ανακαλύπτουν το σκοπό τους στη ζωή!
της Άννας- Σεβαστής Τζίμα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης