Σε καθημερινή βάση, οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν εντατικούς ελέγχους στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να εντοπίσουν παράνομους μετανάστες, διακινητές ναρκωτικών και μαστροπούς.

Χθες, κατά τη διάρκεια των ωρών 17:30-21:00, κλιμάκια αστυνομικών, στο σύνολο τους 189  από όλες τις υπηρεσίες, διενήργησαν 980 ελέγχους, εκ των οποίων οι 203 σε οχήματα και οι 16 σε καταστήματα. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έγιναν προσαγωγές σε 326 άτομα, εκ των οποίων τα 47 συνελήφθησαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τους συλληφθέντες, 24 κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών, ένας για παράνομη παραμονή στη χώρα και απέλαση, τρεις για τυχερά παιχνίδια, τρεις γιατί εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος τους και τρεις για κλοπή. Παράλληλα, υποβλήθηκαν έξι μηνύσεις σε ισάριθμα άτομα για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης, ηρωίνης  αλλά και 299 ναρκωτικά χάπια, ενώ βεβαιώθηκαν 83 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. (Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας).

Επιπλέον, από μικτά κλιμάκια αστυνομικών και υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του παραεμπορίου, κατασχέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας 1.009 τεμάχια διαφόρων ειδών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης