Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ κάλεσε το Χόλυγουντ να «συγχωρήσει» τον Μελ Γκίμπσον .

Ο 46χρονος Ντάουνι Τζούνιορ κατά τη βράβευση σε τελετή απονομής κινηματογραφικών βραβείων στο Μπέβερλι Χιλς, μίλησε για τον φίλο του με τα καλύτερα λόγια, καλώντας τη βιομηχανία του Χόλυγουντ να τον αφήσει να συνεχίσει τη δουλειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχοντας ή όχι “αμαρτήσει”- κι αν δεν έχετε, τότε βρίσκεστε σε λάθος βιομηχανία- πρέπει να τον συγχωρήσετε και να τον αφήσετε να δουλέψει», είπε ο ηθοποιός που έχει στο παρελθόν ταλανιστεί από την εξάρτησή του με το αλκοόλ.

Μάλιστα, αναφερόμενος στη συνεργασία που είχε με τον Γκίμπσον το 1990 στην ταινία «Air America», τόνισε: «Μου έμαθε πολλά πράγματα και θα χρησιμοποιήσω (σ.σ. για εκείνον) τη λέξη που ξεκινά από “κ”, κουράγιο! Δεν έχει κάνει και κανένα έγκλημα. Βέβαια, πρέπει να ανησυχείτε για τον άνθρωπο που κάνει κακό στον εαυτό του, (αλλά) είναι καλός τύπος με καλή καρδιά».

Υπενθυμίζεται πως ο 55χρονος Γκίμπσον έχει πολλές φορές διασυρθεί το τελευταίο διάστημα από πράξεις του σε κατάσταση μέθης. Από το 2006 είναι εθισμένος στο αλκοόλ κι έχει συλληφθεί αρκετές φορές να οδηγεί υπό την επήρειά του, αλλά και να κάνει δημόσια αντισημιτικές δηλώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης