Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, απένειμε τα εύσημα στις αθλήτριες της κωπηλασίας Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου, ποιυ βραβεύτηκαν ως αθλήτριες της χρονιάς από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του αθλήματος, καθώς και στον προπονητή Τζιάνι Ποστιλιόνε, που βραβεύθηκε ως προπονητής της χρονιάς.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση, η οποία έγινε στη ΓΓΑ, παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας, Γιάννης Καρράς, ο αντιπρόεδρος Ιωάννης Μωησίδης, οι προπονητές, Σάκης Αθανασιάδης, Χρόνης Βλασταρίδης, Κώστας Κοντομανώλης, Απόστολος Παλαιοπάνος, καθώς και όλοι οι αθλητές της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Μπιτσαξής άκουσε παράλληλα τα προβλήματα των αθλητών και των μελών της Ομοσπονδίας, ενώ συζήτησε μαζί τους για το μέλλον του αθλήματος στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιάννης Καρράς τόνισε στις δηλώσεις του: «Ο κ. Μπιτσαξής μας ενημέρωσε για το οικονομικό πλάνο. Οι αθλητές τον άκουσαν με προσοχή. Είναι πολύ σημαντικό να ενημερώνονται από τον ίδιο τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, παρά από μας. Πιστεύω ότι θα προχωρήσουμε στο μέλλον με επιτυχία παρά τις όποιες δυσκολίες κι αν έχουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης