H τέταρτη εμφάνιση του μυθολογικού χαρακτήρα «Kratos» στη δημοφιλή κονσόλα PlayStation είναι προ των πυλών. Πρώτη απ’ όλους, η zougla.gr εξασφάλισε για τους αναγνώστες της σε συνεργασία με τη Sony UK το βίντεο-παρουσίαση του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σειρά «God of War», από την πρώτη εμφάνισή της το 2005 στο PlayStation 2 έως και την τελευταία «God of War 3» στο PlayStation 3, εισάγει τον παίκτη σε μια φανταστική ιστορία, με κεντρικό χαρακτήρα την τραγική φιγούρα του «Kratos», ενός Σπαρτιάτη πολεμοχαρούς και αιμοδιψούς, που περνά από «σαράντα κύματα» και πολλές πτυχές στην εξέλιξη της ζωής του. Η πλοκή, οι εμπλεκόμενοι χαρακτήρες (όλο σχεδόν το δωδεκάθεο καθώς και πλήθος μυθολογικών όντων), η μουσική επένδυση αλλά και η ασταμάτητη δράση υπόσχονται μια εμπειρία που ανταγωνίζεται στο έπακρο (και κερδίζει φυσικά) μια μεγάλης παραγωγής κινηματογραφική ταινία. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να κάνουμε μια διευκρίνιση, για μια ειδοποιό διαφορά, όσον αφορά στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε.

Μπορεί να έχουν ήδη κυκλοφορήσει διάφορα βίντεο για τον εν λόγω τίτλο στο Διαδίκτυο, όμως όλα είναι στην αγγλική γλώσσα, τόσο όσον αφορά στο κείμενο όσο και στις φωνές των χαρακτήρων. Το βίντεο, όμως, που αποκλειστικά σας παραθέτουμε πρώτοι, είναι 100% ελληνικό. Έτσι, ο κεντρικός χαρακτήρας «Kratos», όπως και όλοι όσοι τον πλαισιώνουν, πλέον μιλάει τη… μητρική του γλώσσα, την ελληνική. Απολαύστε, λοιπόν, τον «Kratos» στη νέα του περιπέτεια «God of War: Ascension» για το PlayStation 3… Σας εγγυώμεθα μια πλήρως φαντασμαγορική εμπειρία κινηματογραφικού επιπέδου, μέσα στον κόσμο που μπορεί να προσφερθεί μόνο από την ελληνική μυθολογία, χάρη στην προγραμματιστική «μαεστρία» της ομάδας παραγωγής Sony Santa Monica.


Περισσότερες πληροφορίες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(Ελληνικό Forum συζήτηση σχετικά με το God of War: Ascension) http://bit.ly/Jrn9Dh

(Επίσημο Ελληνικό Φόρουμ του PlayStation)
http://bit.ly/xZqp1h

(Επίσημη Facebook σελίδα του PlayStation στην Ελλάδα)
https://www.facebook.com/PlayStationGreece

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης