Παιχνίδι ειδικών συνθηκών θα είναι για τον Παναθηναϊκό η κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Γι’ αυτό, ο Φάμπρι αναζητεί το ιδανικότερο σχήμα, προκειμένου η ομάδα να ξεπεράσει και αυτόν τον σκόπελο και να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης.

Ο Ισπανός θα δώσει ιδιαίτερο βάρος στον άξονα, ενώ είναι δεδομένο ότι ψάχνεται και σε άλλες θέσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι στην τελευταία προπόνηση δοκίμασε τον Μαρίνο στη μεσαία γραμμή, δίπλα στους Σο και Ζέκα. Αν τελικά πάρει αυτήν τη θέση, είναι πιθανή η χρησιμοποίηση του Χουχούμη στο αριστερό άκρο της άμυνας, αντί του Κάιπερ! Άλλωστε, ο τελευταίος προβλημάτισε με την παρουσία του στο ματς με την Κέρκυρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ενδιαφέρον θα έχει και το πού θα χρησιμοποιηθεί ο Σισοκό, με τον Ιβοριανό να είναι πολύ πιθανό να αλλάξει για ακόμα μία φορά θέση και από τα άκρα να βρεθεί πίσω από τον επιθετικό.

Όσον αφορά στην κορυφή της επίθεσης, ο Φάμπρι θα περιμένει τον Τοτσέ, αφού, εάν προπονηθεί κανονικά, θα προτιμηθεί από τον Εσπάρθα.

Στα πλάνα είναι και ο Φιγκερόα, αλλά θεωρείται παρακινδυνευμένο να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και γι’ αυτό το πιθανότερο είναι να πει ως αλλαγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης