O Γερμανός οδηγός, γνωστός στους έλληνες θεατές από το ράλλυ Ακρόπολις περιγράφει πώς έχασε στον τελευταίο αγώνα τον τίτλο στο πρωτάθλημα «Offroad Racing Series».

250.000 κόσμος παρακολούθησε τον αγώνα«Το περασμένο Σαββατοκύριακο τερματίσαμε δεύτεροι στον αγώνα Baja 1000 και γίναμε δευτεραθλητές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ”Οffroad Racing Series”! Αυτό είναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι μόλις η δεύτερη συμμετοχή μας στο SCORE International Offroad Series. Και σας διαβεβαιώνω ότι ήταν ένας πολύ καλός λόγος για να το πανηγυρίσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οκ, θα πρέπει να ομολογήσω ότι απογοητευτήκαμε λιγάκι που χάσαμε για λίγους μόνο βαθμούς τον παγκόσμιο τίτλο. Πάνω από τη μισή απόσταση του αγώνα  -περίπου 700 χιλιόμετρα- είμαστε πρώτοι στην κλάση μας με τον team mate μου Armin Kremer να ακολουθεί. Εκείνη την ώρα ήμουν τρίτος γενικής, οδηγώντας πολύ γρήγορα ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο. Η ταχύτητα του οφειλόταν και στο καλό set up των νέων αναρτήσεων Bilstein που φορούσαμε».

Το Baja 1000 είναι η απόλυτη δοκιμασία μηχανών και ανθρώπων!«Τότε και ενώ ο Martin πέρασε στη δεύτερη θέση άρχισε το κιβώτιο ταχυτήτων να χάνει λάδια. Το επισκευάσαμε και ο Martin μπόρεσε να συνεχίσει, αλλά είχε ήδη χάσει was 20 λεπτά. Έτσι, ηττηθήκαμε από τους νικητές της κλάσης, Jerry Penhall/Dan Martin με 13.48 λεπτά διαφορά. Οι Armin Kremer και Andreas Aigner πάλευαν, αλλά ο εναλλάκτης είχε άλλη άποψη. Ξανά οι μηχανικοί μας έκαναν το θαύμα τους και έσωσαν τον αγώνας τους. Έτσι, κατάφεραν να τερματίσουν στην 13η θέση της κλάσης μας. Ο Ronnie Wilson είναι ο φετινός παγκόσμιος πρωταθλητής και τον συγχαίρω για την επιτυχία του».

«Όσο για μένα; Ευχαριστώ όλους όσους με υποστήριξαν, για να οδηγήσω σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά πρωταθλήματα του motorsport. Θα επανέλθω, όμως, του χρόνου…μέχρι τότε…
Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι ότι καλύτερο»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

                                                                        Armin

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης