Και επίσημα η Porsche άλλαξε χέρια στην Ελλάδα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011, 16:39
Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης
Και επίσημα η Porsche άλλαξε χέρια στην Ελλάδα

Από το 2010 η zougla.gr ειχε γράψει για την ενδεχόμενη αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας Porsche και στις 15 Φεβρουαρίου με επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ δημοσίευσε την αλλαγή αυτή.

Σήμερα και με επίσημη ανακοίνωσή της, η «Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε.» έκανε γνωστή την συνεργασία της με την Dr.Ing.h.c.F. Porsche AG. Όπως αναφέρει η εν λόγω επιστολή: «Σε συνέχεια της υπογραφής του δεσμευτικού μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα στις δυο εταιρείες, στις 15 Φεβρουαρίου 2011, η Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε., ολοκλήρωσε ταχύτατα και αποτελεσματικά όλες τις απαραίτητες εκείνες υποδομές που την καθιστούν πλέον αποκλειστικό εισαγωγέα και διανομέα στην Ελλάδα της κορυφαίας μάρκας της βιομηχανίας της αυτοκίνησης. Συγκεκριμένα, εντάσσει στο δυναμικό της την έμπειρη και εκπαιδευμένη, από την Porsche AG, ομάδα στελεχών που υποστηρίζει τη μάρκα στην ελληνική αγορά τα τελευταία χρόνια καθώς και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της κάθετης μονάδας Porsche Center Athens στη Μεταμόρφωση Αττικής. Για τη Moτοδυναμική Α.Ε.Ε., η ένταξη της PORSCHE στο ισχυρό χαρτοφυλάκιο των Οίκων που εκπροσωπεί, δημιουργεί νέα δεδομένα επιχειρηματικής παρουσίας».

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Σωτήρης Χατζίκος δήλωσε για τη νέα αυτή επιχειρηματική δραστηριότητα: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική και την πρόκληση να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε περαιτέρω στην ελληνική αγορά μια από τις κορυφαίες μάρκες αυτοκινήτου παγκοσμίως. Θα είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι παρέχοντας το υψηλότερο δυνατό επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες Porsche ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που επιτυχημένα πράττουμε χρόνια και για τις άλλες μάρκες που αντιπροσωπεύουμε».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011, 16:39