Μην κοιτάς το κινητό αλλά μόνο τον δρόμο...

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016, 19:00
Μην κοιτάς το κινητό αλλά μόνο τον δρόμο...

Οι περισσότεροι άνθρωποι αναγνωρίζουν ότι η ανεύθυνη χρήση του κινητού κατά την οδήγηση, θέτει τη δική τους αλλά και την ασφάλεια των άλλων σε κίνδυνο.

Πολλοί όμως συνεχίζουν να το κάνουν. Ένα Μία ζωή αξίζει περισσότερο από ένα απλό SMS... μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα κατά την οδήγηση, μας βάζει σε πειρασμό. Και όλοι κάποια στιγμή το έχουμε κάνει. Και ένα απλό μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα στην οδήγηση, μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες.

Για την COSMOTE, η ασφάλεια των ανθρώπων και η υπεύθυνη χρήση των τεχνολογιών που προσφέρει είναι προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό αποφάσισε να ξεκινήσει μια σειρά από ενέργειες για να ευαισθητοποιήσει όλους και να τους παροτρύνει στην υπεύθυνη χρήση του κινητού κατά την οδήγηση. Το πρώτο βήμα έγινε με ένα βίντεο που προβλήθηκε λίγο πριν την μεγάλη έξοδο του Πάσχα, ευαισθητοποιώντας το κοινό με ένα μήνυμα ζωής - "Η ασφάλεια σου και η ασφάλεια των άλλων, είναι σημαντικότερη από ένα μήνυμα SMS ή ένα τηλεφώνημα".

Δείτε στο παρακάτω video ένα "ασθενοφόρο" διαφορετικό από τα υπόλοιπα...Σκέψου πρώτα...

Η συνέχεια είναι μια διαφορετική, βιωματική ενέργεια που πραγματοποιήθηκε για να βάλει όλους να Πριν αρχίσεις να γράφεις το μήνυμα στο κινητό σκέψου τι μπορεί να συμβεί... σκεφτούν και να συνειδητοποιήσουν τον κίνδυνο εκεί που συμβαίνει, στον δρόμο. Ένα διαφορετικό ασθενοφόρο έκανε την εμφάνισή του στους δρόμους μόνο που αντί για σειρήνα είχε ήχους από ringtones και sms notifications.

Στόχος ήταν να δείξει με άμεσο τρόπο ότι κινητό και οδήγηση είναι επικίνδυνος συνδυασμός. Όσο σημαντικό κι αν είναι, ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα στο δρόμο δεν είναι πιο σημαντικό από τη ζωή.

Αυτό είναι το βασικό μήνυμα που θέλει να 'στείλει' η COSMOTE, για έναν καλύτερο κόσμο.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩΤελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016, 19:08