Μία κινητή μονάδα επιτελικής διαχείρισης και προσφοράς πρώτων βοηθειών, εξοπλισμένη προκειμένου να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση και να συνδράμει σε περίπτωση αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών, δημιούργησε η Nissan.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ultimate Service ΤΙΤΑΝ, χαρακτηρίζεται ως το απόλυτο όχημα. Κατασκευάστηκε σε μόλις μία μονάδα και θα δοθεί ως δωρεά στον Ερυθρό Σταυρό, στη Νότια Φλόριντα, όπου θα χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει τυχόν πάσχοντες, κατά  τη διάρκεια κρίσιμων περιόδων ανάγκης.

Σχεδιάστηκε με βάση τις ανάγκες του Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού και διακρίνεται για τις παρακάτω παροχές:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Με ένα γραφείο, γεννήτρια ηλιακής ενέργειας και ενσωματωμένο hotspot Wi-Fi, το Ultimate Service TITAN είναι το τέλειο κινητό κέντρο διαχείρισης για τους εθελοντές.

• Εξοπλισμένο με κρεβάτι και kit πρώτων βοηθειών, το όχημα επιτρέπει στους διασώστες να παρέχουν επιτόπου φροντίδα στους τραυματίες.

• Χάρη στο ειδικό ψυγείο και τις ικανότητες κίνησης σε όλα τα εδάφη, το Ultimate Service TITAN μπορεί να χρησιμεύσει και ως όχημα μεταφοράς αίματος.

• Για το προσωπικό διάσωσης, το Ultimate Service TITAN μπορεί να μετατραπεί σε καταφύγιο, καθώς διαθέτει θάλαμο ελεγχόμενης θερμοκρασίας, χώρο ανάπαυσης, θέρμανση, φούρνο μικροκυμάτων και ψυγείο.

• Σε συνδυασμό με τις ενέργειες του Ερυθρού Σταυρού στο Blood Drive, το Ultimate Service TITAN θα μπορούσε επίσης να χρησιμεύσει ως χώρος αιμοδοσίας στο πεδίο των καταστροφών.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης