Μετά τα συγκριτικά τεστ που έκαναν το Auto Bild Sportscars και το ιταλικό alVolante και αφού συγκρίναν τα κύρια προϊόντα all season της αγοράς κατέληξαν ότι το ελαστικό της Pirelli ήταν το ασφαλέστερο τόσο σε στεγνές όσο και σε βρεγμένες συνθήκες ενώ πολύ καλά σχόλια έκαναν και για την απόδοσή του στο χιόνι.

Στο συγκριτικό τεστ του Auto Bild Sportscars σε βρεγμένο οδόστρώμα, το Cinturato All Season SF3 αποδείχθηκε “υποδειγματικό” όσον αφορά συνθήκες αποφυγής υδρολίσθησης και στον χειρισμό, τόσο στην ευθεία όσο και σε στροφές. Σε στεγνές συνθήκες είχε το καλύτερο φρενάρισμα, χειρισμό, ανταπόκριση του τιμονιού και αντίσταση κύλισης. Εξαιρετικά αποτελέσματα επιτεύχθηκαν ακόμα και στο χιόνι όπου, σύμφωνα με το Auto Bild Sportscars, με το ελαστικό της Pirelli “ταξιδεύετε πάντα με ασφάλεια ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γερμανικό περιοδικό συνεχίζει: “το νέο ελαστικό για όλες τις εποχές έχει πειστικά οδηγικά χαρακτηριστικά σε όλες τις καιρικές συνθήκες”. Το ιταλικό περιοδικό alVolante δηλώνει: “Το Pirelli Cinturato All Season SF3 ξεχωρίζει. Είναι εξαιρετικό στο φρενάρισμα σε βρεγμένο και σε στεγνό οδόστρωμα”.

Οι ανεξάρτητοι φορείς πιστοποιούν την  πολύ καλή απόδοση στο φρενάρισμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τεστ των Auto Bild Sportscars και alVolante επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα που έχουν ήδη επισημανθεί από δύο διεθνή οργανισμούς πιστοποίησης: τη Dekra, η οποία επαινεί το Cinturato All Season SF3 για την απόδοσή του στο φρενάρισμα, και την TÜV SÜD, η οποία του προσέδωσε το Performance Mark.

Όλες οι διαστάσεις απέσπασαν επίσης τη υψηλότερη βαθμολογία στην ευρωπαϊκή ετικέτα (κατηγορία “Α”) στο χειρισμό σε βρεγμένο οδόστρωμα. Με σταθερότητα, ακουστική άνεση και επίπεδα αντίστασης κύλισης κοντά σε αυτά ενός θερινού ελαστικού, λειτουργεί ακόμα και στους πιο ζεστούς μήνες του έτους, ενώ η πρόσφυση στο χιόνι που δοκιμάστηκε σε αυστηρές χειμερινές συνθήκες – όπως δείχνει η σήμανση 3PMSF – το καθιστά επίσης κατάλληλο για τον χειμώνα. Αυτή η ευελιξία επετεύχθη χάρη στην προσαρμοστική τεχνολογία του πέλματος με 3D αυλάκια, τα οποία αλλάζουν το σχήμα τους ανάλογα με τις συνθήκες, σε συνδυασμό με την εισαγωγή καινοτόμων υλικών γόμας που είναι αποτελεσματικά σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών.

Ήδη διαθέσιμο σε μεγέθη από 16 έως 20 ιντσών, το Cinturato All Season SF3 εντάσσεται στην οικογένεια προϊόντων Cinturato που καλύπτει τις διαφορετικές ανάγκες των οδηγών μικρών ή μεσαίων αυτοκινήτων. Η τεχνολογία Pirelli Elect, σχεδιασμένη για να ενισχύσει τα χαρακτηριστικά των ηλεκτρικών οχημάτων και των υβριδικών plug-in, είναι διαθέσιμη σε μια επιλογή μεγεθών των προϊόντων Cinturato.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης