1ο Adventure Meeting: Τρεις μέρες περιπέτειας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019, 09:00
1ο Adventure Meeting: Τρεις μέρες περιπέτειας

Λένε ότι έχεις μόνο μία ευκαιρία για να κάνεις μια καλή πρώτη εντύπωση. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για μια διοργάνωση που επιχειρείται στην Ελλάδα για πρώτη φορά.

Το 1ο Adventure Meeting, που πραγματοποιήθηκε στο «The Ranch» στο Σοφικό Κορινθίας το τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου, είναι πλέον ιστορία και ο διοργανωτής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως έκανε την καλύτερη πρώτη εντύπωση που θα μπορούσε να κάνει μια διοργάνωση τέτοιας κλίμακας. Έδειξε τη δυναμική του σε οργανωτικό και ποιοτικό επίπεδο καθώς και τον χαρακτήρα του. Αγάπη για τη μοτοσυκλέτα και την οδήγηση σε όλα τα τερέν, περιπέτεια μέσα στη φύση και με σεβασμό προς αυτή.

Για το τι θα αντίκριζε ο επισκέπτης σε προϊδέαζε ήδη ο δρόμος προς το Σοφικό, με τη σήμανση που είχε τοποθετηθεί σε όλη τη διαδρομή από Κόρινθο. Σειρά είχε η πίστα endurο στην είσοδο του πάρκου, που για το τριήμερο «ντύθηκε» γιορτινά με banners και beach flags, για να ακολουθήσουν οι τέντες των εταιρειών που συμμετείχαν στο event. Μιλάμε για πλήρη απαρτία, δεν έλειψε κανείς! Υπήρχαν μουσικές σε δύο stages, ενώ τα χαμόγελα και η διάθεση για εξυπηρέτηση από όλο το προσωπικό της διοργάνωσης δεν έλειψαν ούτε μία στιγμή. Η Motomarket φυσικά φρόντισε για τις εμφανίσεις τόσο του προσωπικού όσο και για τον πλήρη εξοπλισμό ασφαλείας της Nordcode, των πλοηγών και των ουραγών των test rides. Για να φτάσουμε στο ζουμί, στην ουσία δηλαδή του τριημέρου: εβδομήντα και πλέον μοτοσυκλέτες όλων των εταιρειών, επί το πλείστον adventure αλλά και naked και cafe racer, για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε back-to-back test rides για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια.

Και το highlight; Δυνατότητα ηλεκτρονικού booking, «καπαρώματος» δηλαδή μέσω ειδικής πλατφόρμας, που σχεδιάστηκε ειδικά για το Adventure Meeting, του test ride που επιθυμούσε ο επισκέπτης ώστε να γλυτώσει ουρές, ταλαιπωρία και αναμονή. Η γραμματεία πανέτοιμη να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες που επιθυμούσαν να κλείσουν επί τόπου για τεστ τις μοτοσυκλέτες της αρεσκείας τους, βραχιολάκια εισόδου, εισιτήρια με QR Code στα οποία αναγράφονταν τα test ride του κάθε αναβάτη, ιατρείο πλήρως επανδρωμένο, ασθενοφόρο, Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού αλλά και μία ιδιωτική κινητή μονάδα για κάθε περίπτωση.

Ξεχωριστά test rides για τις enduro / motocross μοτοσυκλέτες στον εξωτερικό χώρο, ξεχωριστά για τις Adventure σε άσφαλτο ή και χώμα, σε δύο ξεχωριστά group, τα οποία εκκινούσαν μέσα από το The Ranch και έφταναν μέχρι το Αγγελόκαστρο, για πρώτη φορά τέτοια οδηγική εμπειρία σε test ride event! Και όχι μόνο, αυτό το τριήμερο τα είχε όλα: Σεμινάρια οδήγησης για παιδιά, πίστα Flat Track, Enduro μαθήματα ειδικά για γυναίκες, μαθήματα Enduro από τον πρωταθλητή Κίμωνα Καράμπελα και την Enduro Skills, αλλά και Adventure Tour από την Enduro Greece στις ομορφιές του Δήμου Σολυγείας. Παρουσιάσεις ταξιδιωτικών από τους Κωνσταντίνο Μητσάκη και Ηλία Χατζηγεωργίου και τις δύο ημέρες, σεμινάριο φωτογραφίας από τον Canon photographer Λουκά Χαψή και σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης κράτησαν τους παρευρισκομένους σε εγρήγορση όλο το τριήμερο.

Ένα τριήμερο στο οποίο όσοι πήγαν πέρασαν κατά κοινή ομολογία υπέροχα, συνδυάζοντας την οδήγηση μοτοσυκλετών και την εξόρμηση στη φύση με παράλληλες μοτοσυκλετιστικές δραστηριότητες, την ίδια ώρα που η οικογένεια απολάμβανε βουτιές στην πισίνα, τοξοβολία ή βόλτα με τα αλογάκια και το τρενάκι! Τα 1800+ test rides που διεξήχθησαν σε άσφαλτο και χώμα όλο το τριήμερο απεδείχθησαν ιδιαίτερα χρήσιμα σε όλους εκείνους που ήθελαν να συγκρίνουν μοτοσυκλέτες της κατηγορίας που τους ενδιαφέρει και να καταλήξουν σε αγορά. Μοτοσυκλέτες όλων των εταιρειών διαθέσιμες σε όλους για σύγκριση, στις ίδιες διαδρομές, στις ίδιες συνθήκες, στο «φυσικό» τους χώρο! Και με οδηγίες και συμβουλές από την έμπειρη ομάδα του διοργανωτή, που εκτελούσε χρέη πλοηγού και ουραγού στα test rides, τι άλλο να ζητήσεις;!

Μείνετε συντονισμένοι στο www.adventure-meeting.gr για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο Adventure Meeting του 2020.

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019, 09:50