Με την έναρξη λειτουργίας του πολυχώρου BMW Motorrad Welt, η BMW Motorrad θα έχει, για πρώτη φορά, έναν εξειδικευμένο και αφιερωμένο στους λάτρεις της μάρκας χώρο, ουσιαστικά μέσα στο εργοστάσιο του Spandau στο Βερολίνο, εκεί όπου κατασκευάζονται οι μοτοσυκλέτες BMW από το 1969.

Το χώρος που φιλοξενεί το BMW Motorrad Welt είναι ένα ιστορικό διατηρητέο κτίριο που χτίστηκε μεταξύ 1914 και 1917, ενώ η έναρξη λειτουργίας του έχει προγραμματιστεί για τις 28 Σεπτεμβρίου 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον χώρο του BMW Motorrad Welt θα βρίσκεται η τρέχουσα γκάμα μοτοσυκλετών της BMW και καθώς και επιλεγμένες προτάσεις από τη σειρά εξοπλισμού, ειδών ένδυσης και γνήσια αξεσουάρ της BMW Motorrad.

Παράλληλα για τους επισκέπτες που θέλουν να γνωρίσουν τον τρόπο παραγωγής των μοτοσυκλετών BMW θα ανοίγουν και οι πύλες του εργοστασίου της ημέρες και ώρες λειτουργίας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Dr. Markus Schramm, επικεφαλής της BMW Motorrad, είπε σχετικά: «Με το BMW Motorrad Welt, προσφέρουμε στη μάρκα μας ένα σπίτι στο Βερολίνο, εκεί όπου κατασκευάζονται οι μοτοσικλέτες μας. Το BMW Motorrad Welt θα είναι το νέο μας “Home of the Brand”. Σε μια επιφάνεια που καλύπτει περίπου 1.000 τετραγωνικά μέτρα, δημιουργούμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία μάρκας που συνδέει την BMW Motorrad με την κοινότητά της, το κοινό και τους εργαζομένους της με έναν ιδιαίτερα συναισθηματικό, αυθεντικό και ζωντανό τρόπο. Οι ποικίλες εμπειρίες περιλαμβάνουν μία διαδραστική παρουσίαση των σύγχρονων προϊόντων της BMW Motorrad, συναρπαστικές ξεναγήσεις στο εργοστάσιο, μοναδικά ταξίδια γαστρονομίας αλλά και εκδηλώσεις, ενώ υπάρχει η δυνατότητα εξωτερικών και εσωτερικών κρατήσεων. Το BMW Motorrad Welt αποτελεί μία μοναδική και συναρπαστική πλατφόρμα για μια συναισθηματική συνάντηση με τον κόσμο της BMW Motorrad»

Το BMW Motorrad Welt θα ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργία του στις 28 Σεπτεμβρίου 2023 με μία εορταστική επίσημη εκδήλωση και από το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023, θα ανοίξει τις πύλες του στις 10:00 π.μ. για επισκέπτες και κοινό από όλο τον κόσμο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης