Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Κάποιοι αναβάτες πριν από μερικές εβδομάδες στην Ισπανία στάθηκαν υπερβολικά τυχεροί. Στην πίστα Δεν συναντάς κάθε μέρα στην πίστα έναν από τους καλύτερους αναβάτες όλων των εποχών.Alcarras της Ισπανίας πραγματοποιήθηκε ένα track day στο οποίο πήραν μέρος ιδιώτες αναβάτες με τις μοτοσικλέτες τους με σκοπό να διασκεδάσουν μια όμορφη μέρα αδρεναλίνης στην πίστα. Έλα όμως που η τύχη τους επιφύλασσε μια έκπληξη που θα τη θυμούνται σε όλη τους τη ζωή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πίστα του Alcarras την ίδια ημέρα βρέθηκε ο Marc Marquez. Ο 6 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP, μόλις είχε πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς του να οδηγήσει ξανά μοτοσικλέτα και αποφάσισε να βγει στην πίστα για να επιβεβαιώσει ότι είχε ξεπεράσει το πρόβλημα διπλωπίας που επανεμφανίστηκε μετά την πτώση στην Ινδονησία. Ο Ισπανός λοιπόν πήρε την Honda CBR600RR του και άρχισε να γυρίζει στην πίστα παρέα με τους υπόλοιπους αναβάτες.

Μετά από αυτό το track day ο Marquez ταξίδεψε στο Τέξας για να τερματίσει τελικά στη 6η θέση του αγώνα.

Εμπειρία που θα την αφηγούνται στα παιδιά τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας από τους παραβρισκόμενους στην πίστα, ο Johann Flammann δεν έχασε την ευκαιρία να ακολουθήσει Το προσεχές τριήμερο (Κυριακή του Πάσχα) το MotoGP επιστρέφει στο Portimao.(όπου μπορούσε) τον Marquez στην πίστα και να νιώσει για μερικές στιγμές σαν αναβάτης MotoGP. Ο Flammann είχε τοποθετήσει κάμερες στη μοτοσικλέτα του με αποτέλεσμα να αποθανατίσει τις στιγμές και μάλιστα να μας χαρίσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε πως είναι να οδηγείς στην ίδια πίστα με τον καλύτερο αναβάτη της σύγχρονης ιστορίας του MotoGP.

Παρά το γεγονός ότι ο Flammann οδηγούμε μια Kawasaki ZX-10R των 200+ ίππων ο Marquez δεν είχε πρόβλημα να περνάει σε κάθε στροφή τον ιδιώτη αναβάτη ο οποίος δεν ήταν αυτό που θα έλεγες αργός. Στην ευθεία ο Flammann κατάφερνε να κλείσει τη διαφορά από τον Marquez, όταν όμως ερχόταν η στιγμή του φρεναρίσματος και των στροφών ο Ισπανός αναβάτης της Honda απλά βρισκόταν σε άλλο πλανήτη.

Απολαύστε τον Marquez να οδηγεί σε πίστα με «κοινούς θνητούς».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Marc Marquez θα αγωνιστεί στην Αμερική

Επέστρεψε το πρόβλημα όρασης του Marc Marquez

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης