Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η τρομακτική πτώση του Marc Marquez στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix της Ινδονησίας τελικά Στην διπλωπία βλέπεις τα πάντα «διπλά», με ένα αχνό είδωλο δίπλα στο αντικείμενο.δημιούργησε μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που αρχικά περιμέναμε στον Ισπανό αναβάτη. Ο Marquez επιστρέφοντας αεροπορικώς στην Ισπανία ένιωσε ενοχλήσεις στα μάτια του και αμέσως αποφάσισε να επισκεφτεί τον γιατρό του στη Βαρκελώνη Dr Sanchez Dalmau.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ειδικός οφθαλμίατρος αφού εξέτασε τον αναβάτη της Repsol Honda διαπίστωσε ότι είχε επιστρέψει το πρόβλημα διπλωπίας το οποίο ταλαιπώρησε όλο το χειμώνα τον Marquez κάτι που φυσικά κάθε άλλο παρά ευχάριστο είναι. Ο 6 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP προχώρησε και σε περαιτέρω εξετάσεις στη Μαδρίτη με τον Dr Samuel Antuna για να διαπιστώσει αν υπάρχει και άλλη ζημιά μετά την πτώση. Το θετικό είναι ότι οι αξονικές στο κεφάλι δεν έδειξαν περαιτέρω τραυματισμούς, κάτι που καθησύχασε τον Ισπανό.

 

 

Πλέον ο Marc Marquez θα πρέπει να ξεκουραστεί και να περιμένει να βελτιωθεί η κατάσταση της όρασής του για να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Είναι άγνωστο πότε θα είναι έτοιμος ο Ισπανός να οδηγήσει καθώς η συγκεκριμένη πάθηση απαιτεί χρόνο. Ο Marquez ήταν αισιόδοξος πάντως και με ανάρτηση στα social media ανάφερε ότι η κατάσταση είναι καλύτερη σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Μένει να δούμε αν ο Ισπανός θα ταξιδέψει στην Αργεντινή για τον 3ο αγώνα της χρονιάς.

Άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στις πίστες ο Marquez.

Ο Marquez πρέπει να φροντίσει το σώμα του αν θέλει να συνεχίσει στο MotoGP

Θυμίζουμε ότι ο Marquez βρισκόταν στη διαδικασία Q1 στις κατατακτήριες του Σαββάτου στην πίστα Μάλλον, δεν έβαλε μυαλό ο Marquez από τους περσινούς τραυματισμούς.Mandalika όταν πίεζε για μια θέση στο Q2. Παρά το γεγονός ότι είχε πέσει στην αρχή του Q1, αυτό δεν τον σταμάτησε να πάρει τη δεύτερη Honda του και να κινηθεί πολύ γρήγορα.

Ο Ισπανός ωστόσο ξεπέρασε το όριο και με ένα τρομακτικό highside χτύπησε στο έδαφος με δύναμη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε διάσειση και αποφασίστηκε να μην πάρει μέρος στο MotoGP της Ινδονησίας. 

Βίντεο με την τρομακτική πτώση του Ισπανού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τρομακτική πτώση του Marquez στην Ινδονησία

MotoGP Ινδονησία: Πρόγραμμα και προβλέψεις του GP της Mandalika

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης