Η 20η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών έφτασε. Από ένα περιορισμένης εμβέλειας «motohappening» σε μια απομακρυσμένη παραλία του Λιβυκού πελάγους πριν από 21 χρόνια, έφτασε σήμερα να είναι η μεγαλύτερη μοτοσικλετιστική εκδήλωση της Κρήτης και μια από τις μεγαλύτερες πανελλαδικά. Με πλήθος συμμετοχών απ’ όλη την χώρα ,με σπουδαίους καλλιτέχνες να μας διασκεδάζουν, και  πολλές εκδηλώσεις, μοτοπαιγνίδια, σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης και μοτοβόλτες , η Π.Σ.Μ είναι ένα must για κάθε μοτοσικλετιστή που σέβεται τον εαυτό του και τους γύρω του.

Στιγμιότυπο μίας από τις συναντήσεις της οργανωτικής επιτροπής Η φετινή επετειακή παγκρήτια, διοργανώνεται από όλες τις λέσχες του νησιού, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ ΟΛΑ τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν σε τρία ιδρύματα με μεγάλη και σπουδαία δραστηριότητα γύρω από το παιδί : το “Make a wish”, την Παιδόπολη Νεάπολης Λασιθίου και την «Ζωοδόχο Πηγή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 20η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών θα γίνει στην παιδική κατασκήνωση «Εξερευνητές» στον Γεροπόταμο Ρεθύμνου το τριήμερο 1,2 και 3 Σεπτέμβρη 2017 και περιμένουμε όλους τους μοτοσικλετιστές της Κρήτης να δώσουν το παρόν , για να γιορτάσουμε παρέα τα 20 χρόνια του θεσμού, να διασκεδάσουμε με ωραίες μουσικές , να θυμηθούμε αστείες και δύσκολες στιγμές από παλιότερες παγκρήτιες και ταυτόχρονα να βοηθήσουμε τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Την Παρασκευή 1/8 θα παίξει και θα τραγουδήσει για μας, ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης με το συγκρότημά του και το Σάββατο 2/8 θα ανοίξουν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα οι  «Αδαείς» ,ενώ ως headliners θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τους μεγάλους Blues Wire, οι οποίοι θα έρθουν από την Θεσσαλονίκη ειδικά για την παγκρήτια.

Η τιμή εισόδου είναι 15€ το άτομο για όλο το τριήμερο ,ενώ συμπεριλαμβάνεται σ’ αυτήν αναμνηστικό μπλουζάκι, δίπλωμα συμμετοχής και κονκάρδα (pin)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλώς να ορίσετε!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης