Την ερχόμενη Τρίτη ξεκινά η μεγαλύτερη έκθεση μοτοσυκλέτας στην Ευρώπη (EICMA Μιλάνο) και η BMW μας αποκάλυψε πως θα παρουσιάσει σε παγκόσμια πρώτη τέσσερα νέα μοντέλα της.

Μας έστειλε μάλιστα και μια φωτογραφία από το ήδη στημένο περίπτερό της, όπου και μπορούμε να δούμε τα εν λόγω μοντέλα καλυμμένα. Η αποκάλυψή τους θα γίνει την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, στις 09.30, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερό της και η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο, μέσω livestream, από την επίσημη σελίδα της BMW Motorrad σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γνωρίζουμε ήδη πως ένα από τα νέα μοντέλα που θα αποκαλυφθούν είναι η νέα σειρά των μεσαίων GS, για τα οποία σας έχουμε προϊδεάσει εδώ

Σύμφωνα με ένα video teaser που ανέβασε η ίδια η BMW στο διαδίκτυο, το δεύτερο νέο μοντέλο που θα μας δείξει στο Μιλάνο αφορά σε mega scooter, χωρίς να μας δίνει περισσότερες πληροφορίες. Μπορείτε να το δείτε και εσείς εδώ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα υπόλοιπα δύο επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή και θα πρέπει να περιμένετε μαζί μας μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Θα είμαστε εκεί και θα σας τα πούμε όλα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης