Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yadea Electric μπήκε στη ζωή μας πρόσφατα μέσω της Mototrend η οποία έχει την αντιπροσωπεία στην Τα scooter της Yadea είναι σχεδιασμένα από την βραβευμένη εταιρεία Kiska.Ελλάδα των Kymco, Voge και Gemini. Πρόκειται για μια εταιρεία με πολύ μεγάλη εμπειρία στα ηλεκτρικά δίκυκλα με πλούσια γκάμα η οποία καλύπτει όλες τις ανάγκες αστικής μετακίνησης. Ανάμεσα στα προϊόντα της Yadea μπορεί να βρει κανείς ηλεκτρικά scooter, ηλεκτρικά μοτοποδήλατα, ηλεκτρικά πατίνια, επαγγελματικά scooter και ηλεκτρικά ποδήλατα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Όμιλος Yadea είναι ένας κατασκευαστής υψηλών προδιαγραφών που εξελίσσει και παράγει ηλεκτρικά δίκυκλα με τεχνολογία αιχμής. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη παραγωγική δύναμη ηλεκτρικών δικύκλων στον κόσμο. Διαθέτει 8 εργοστάσια και τα προϊόντα του διατίθενται ήδη σε 90 χώρες μέσα από 40.000 σημεία πώλησης. Μέσα σε 20 χρόνια έχει διαθέσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια ηλεκτρικά δίτροχα ανά τον πλανήτη.

Το κορυφαίο C1S Pro.

Τελική ταχύτητα 80Km/h για το C1S Pro

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα κορυφαία μοντέλα στα ηλεκτρικά scooter της Yadea είναι το C1S Pro. Πρόκειται για ένα όμορφο Οι τροχοί του C1S Pro είναι 12 ιντσών.και πρακτικό scooter το οποίο είναι εξοπλισμένο με ηλεκτροκινητήρα 6kW και μέγιστη ροπή στα 95Nm. Το C1S Pro μπορεί να αναπτύξει τελική ταχύτητα 80Km/h, ενώ χάρη στις δύο μπαταρίες λιθίου η αυτονομία φτάνει τα 80 χιλιόμετρα ανάλογα τη χρήση. Διαθέτει ψηφιακή οθόνη LCD 5 ιντσών, ενώ το βάρος είναι μόλις 105 κιλά. Η τιμή του scooter είναι στα 4.975€ και με την επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά» πέφτει στα 3.471€.

Το μικρότερο μοντέλο στην γκάμα της εταιρείας είναι το U3 το οποίο είναι ιδανικό για μικρομετακινήσεις και δεν απαιτεί δίπλωμα οδήγησης, ενώ υπάρχει και το επαγγελματικό Y1S με τελική ταχύτητα 45Km/h και δίπλωμα οδήγησης ΑΜ.

Τιμοκατάλογος Yadea 2022

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης