Τα ελαστικά μοτοσυκλετών Anlas στο Hellas Rally Raid

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 6 Αυγούστου 2019, 14:00
Τα ελαστικά μοτοσυκλετών Anlas στο Hellas Rally Raid

Η χορηγία των ελαστικών Anlas στο φετινό αγώνα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αγώνων Αντοχής συνέπεσε με την είδηση της εισαγωγής και διανομής των ομώνυμων ελαστικών στην Ελλάδα από την εταιρεία Θεοχαράκης Α.Ε.

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου το Hellas Rally Raid 2019, που πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι από τις 18 έως τις 26 Μαΐου. Είναι ο δεύτερος αγώνας του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αγώνων αντοχής της παγκόσμιας ομοσπονδίας μοτοσυκλέτας και προσελκύει αναβάτες όλων των κλάσεων. Με πάνω από 200 συμμετοχές, οι αναβάτες του Hellas Rally Raid διένυσαν πάνω από 1.200 χιλιόμετρα, ως επί το πλείστον σε δύσκολες, χωμάτινες διαδρομές, φτάνοντας σε υψόμετρο 2.000 μέτρων στα μαγευτικά βουνά της Στερεάς Ελλάδας. Η Anlas, ως ένας εκ των χορηγών του φετινού συναρπαστικού αγώνα, αντλεί δεδομένα από αυτόν, με στόχο τη συνεχή βελτίωση των ελαστικών της. Ο αγώνας έκλεισε με τις βραβεύσεις και ένα τεράστιο πάρτι με ζωντανή μουσική στο Αθλητικό Κέντρο του Καρπενησίου.

H Anlas διαθέτει μια πλούσια εμπειρία άνω των 40 ετών στην κατασκευή ελαστικών. Με μια διευρυμένη γκάμα προϊόντων, καλύπτει ένα πλήθος οχημάτων, όπως golf carts, go-carts, παντός εδάφους, μοτοσυκλέτες και λοιπά δίτροχα. Εστιάζοντας στις ανάγκες των αναβατών και των οδηγών, η Anlas συνεχίζει σταθερά να εξελίσσει και να φέρνει καινοτομίες στα ελαστικά της, προσφέροντας ανώτερα ποιοτικά προϊόντα με σαφή προσανατολισμό στην ασφάλεια, την άνεση αλλά και την οδηγική απόλαυση. Το εργοστάσιο της Anlas έχει την έδρα του στο Duzce της Κωνσταντινούπολης.

Εκεί, το ειδικευμένο προσωπικό της αναλύει τα δεδομένα από τις επιδόσεις των ελαστικών, τόσο μετά από τη χρήση τους σε πραγματικές συνθήκες όσο και από την εξαντλητική σε παγκοσμίου επιπέδου πρωταθλήματα. Γι’ αυτό το λόγο η Anlas, εκτός από τη χορηγία του προαναφερόμενου αγώνα, πέρυσι ήταν προμηθευτής ελαστικών στο Speedway GP, με απώτερο σκοπό την εξέλιξη των ελαστικών της.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 6 Αυγούστου 2019, 14:00