#ΤιΘαΦέρειΤο2018: Ένα Dakar με προσδοκίες μεγάλες

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2018, 18:00
#ΤιΘαΦέρειΤο2018:  Ένα Dakar με προσδοκίες μεγάλες

Στις 6 του μήνα που διανύουμε, ξεκινά ο αγώνας που ιστορικά έχει αποδειχθεί ως μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις ανθρώπου και μηχανής απέναντι στη φύση. Ναι, μιλάμε για το πάλαι ποτέ Παρίσι-Ντακάρ, που πλέον είναι Περού-Βολιβία-Αργεντινή και το όνομα Dakar  παραμένει για λόγους ..ας πούμε συναισθηματικούς.

Το ανάγλυφο της φετινής διαδρομής καθιστά τον αγώνα από τους πλέον επικίνδυνους των τελευταίων ετών, ειδικά για τους μοτοσυκλετιστές, μιας και το κομμάτι των αμμόλοφων στο Περού έχει τη διαδρομή «αχάρακτη», προκαλώντας τα gps και τα συστήματα πλοήγησης στα όρια τους και με τους αναβάτες να μη γνωρίζουν τι βρίσκεται στην άλλη πλευρά του λόφου.

Βέβαια, 40η επέτειος του θεσμού είναι αυτή, πως θα μπορούσε να είναι εύκολη; Εδώ  μπορείτε να ενημερώνεστε τακτικά για αποτελέσματα και ειδήσεις απευθείας από τη διοργάνωση, ενώ και εμείς με τη σειρά μας θα τα ξαναπούμε εκτενέστερα για έναν από τους πλέον θεαματικούς αγώνες που μας φέρνει με το καλημέρα το 2018.

Μέχρι τότε δεχθείτε μια πρόγευση με τα μοτοσυκλετιστικά τεκταινόμενα του 2017:Ας δούμε και ένα video που ετοίμασε ο μεγάλος χορηγός του αγώνα Motul σαν ιστορική αναδρομή του θεσμού:

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2018, 18:00