Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Τα δύο τελευταία 24ωρα έχει δημιουργηθεί τεράστια αναστάτωση με τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων Skoda οι οποίοι υπολογίζονται στην Ελλάδα περί τους 110.000. Ορισμένα δημοσιεύματα με ανακρίβειες έχουν βγει στον αέρα προκαλώντας… πανικό, στην ουσία χωρίς λόγο, γεννώντας ταυτόχρονα και τεράστια ερωτηματικά.

Το πιο σημαντικό αφορά, το αν θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται η Skoda στην Ελλάδα. H απάντηση Η Skoda ΔΕΝ φεύγει από την Ελλάδα. Για 2 χρόνια παραμένει εισαγωγέας η BIAMAΡ και μετά θα αλλάξει εισαγωγική εταιρεία…είναι ξεκάθαρη και μονολεκτική. Ναι… Αυτό σημαίνει πως σε καμία περίπτωση οι ιδιοκτήτες αλλά και όσοι θέλουν να αποκτήσουν ένα καινούργιο μοντέλο της τσέχικης αυτοκινητοβιομηχανίας δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα. Αυτοκίνητα προς πώληση υπάρχουν όπως και ανταλλακτικά. Αυτό θα ισχύει, όχι μόνο για τις επόμενες εβδομάδες αλλά και για… πάντα, ακόμα και όταν λήξει το συμβόλαιο (το 2017) που έχει η εισαγωγική εταιρεία ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ με την Skoda Τσεχίας.

Πάνω από 110.000 είναι οι πελάτες της Skoda στην Ελλάδα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλήρης υποστήριξη – Κανένας προβληματισμός
Στην πράξη κανένας πελάτης δεν επηρεάζεται από την συγκεκριμένη κίνηση καθώς καμία αυτοκινητοβιομηχανία δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από την ελληνική αγορά και ιδίως με ένα τόσο μεγάλο «πάρκο» αυτοκινήτων. Από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η εταιρεία ΒΙΑΜΑΡ, έχει δείξει στο παρελθόν και συγκεκριμένα τα τελευταία 36 χρόνια που συνεργάζεται με την Skoda, πως σέβεται τον πελάτη και είναι σίγουρο πως θα συνεχίσει να παράγει έργο.

Από εκεί και πέρα αναμένουμε να μάθουμε ποια θα είναι η νέα εισαγωγική εταιρεία που στην ουσία θα συνεχίσει το έργο που έχτισε με επιτυχία τις τελευταίες δεκαετίες η ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ.

 

Διαβάστε επίσης: Τι θα γίνει με την Skoda στην Ελλάδα μετά την ανακοίνωση ότι σταματά συνεργασία με τη ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ

Διαβάστε επίσης: Τελειώνει η συνεργασία Skoda και ΒΙΑΜΑΡ A.E.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης