Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιστροφή του θρυλικού Pony στους δρόμους, στη σύγχρονη του μορφή, είναι ένα όνειρο που έχουν χιλιάδες Έλληνες. Τα τελευταία χρόνια το θέμα δείχνει να έχει προχωρήσει, ωστόσο δεν έχουμε δει Μπορεί να μην βλέπουμε… χειροπιαστό Pony αλλά το βλέπουμε σε σχέδια! άσπρο φως καθώς η παραγωγή του ακόμα δεν έχει ξεκινήσει.

Ρομαντικοί δεν είναι μόνο οι απλοί πολίτες αλλά και αυτοί που έχουν τη δυνατότητα να σχεδιάσουν αυτοκίνητα που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Ο σχεδιαστής Ηλίας Σελέκος, με ιδιαίτερη αγάπη για το αυτοκίνητο έχει όνειρο να δει επιτέλους το αυτοκίνητο που έχει γράψει ιστορία να κυκλοφορεί και πάλι, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο ίδιος έχει βοηθήσει πολύ, με τις ιδέες και τις προτάσεις του ενώ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δουλεύει πάνω σε ένα project με ηλεκτρικό όχημα, το οποίο θα χρηματοδοτήσουν ξένοι επιχειρηματίες.
Πρόταση του σχεδιαστή Ηλία Σελέκου...
Θα μπορούσε να κάνει θραύση…
Το Pony βρίσκεται πάντα μέσα στην καρδιά του και αυτό το δείχνει με σχεδιαστικές δημιουργίες που Η πρόταση του Ηλία Σελέκου για όχημα καλοκαιριού είναι πολύ ενδιαφέρουσα… φτιάχνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες, το ελληνικό αυτοκίνητο μπορεί να παραχθεί και με παραλλαγή για καλοκαιρινές αποδράσεις σε παραλίες και νησιά. Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως ένα ιδανικό όχημα για ενοικίαση στα νησιά αλλά και μία πρόταση για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα ξεχωριστό ανοιχτό αυτοκίνητο.

Δυστυχώς, η εκδοχή αυτή του Pony παραμένει στα χαρτιά. Ευχόμαστε να λυθούν γρήγορα οποιαδήποτε προβλήματα και όσα αυτοκίνητα είναι στα χαρτιά να πάρουν επιτέλους «σάρκα και οστά»…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο όχημα μπορεί να μεταφέρει δύο επιβάτες...

Είναι σίγουρο πως ένα τέτοιο όχημα θα έκανε θραύση στα νησιά...

Φουλ κάμπριο...
Ο Ηλίας Σελέκος σχεδιάζει εδώ και δεκαετίες αυτοκίνητα...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης