Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Στα σύγχρονα αυτοκίνητα, τα τεχνολογικά gadget βοηθούν σημαντικά στην ασφάλεια των επιβατών ενώ Γιατί και οι ιδιοκτήτες των καθημερινών αυτοκινήτων έχουν… ψυχή!κάνουν τη ζωή του οδηγού πιο άνετη και εύκολη. Μέχρι πριν από μερικά χρόνια τα περισσότερα συστήματα ήταν προνόμιο μόνο των πολύ ακριβών μοντέλων αλλά και αυτών που κόστιζαν μία περιουσία.  

Τα δεδομένα έχουν αλλάξει  και πλέον οι εταιρείες προσφέρουν πολλές καινούργιες τεχνολογίες σε καθημερινά αυτοκίνητα ακόμα και στις αρχικές τους (που είναι συνήθως προσιτές) εκδόσεις.

Με την κάμερα οπισθοπορείας βλέπεις ακριβώς πόση απόσταση έχεις με το πίσω αυτοκίνητο (ή αντικείμενο)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η τεχνολογία βοηθά
Τι σχέση έχουν όμως όλα αυτά με το ασφαλές παρκάρισμα; Η απάντηση βρίσκεται στον εξοπλισμό του
Ακόμα και στις απλές εκδόσεις το σύστημα πλοήγησης, η κάμερα και οι αισθητήρες είναι στον στάνταρτ εξοπλισμό!κάθε αυτοκινήτου που έχει να κάνει τόσο με τους αισθητήρες παρκαρίσματος όσο και με την κάμερα οπισθοπορείας. Ο συνδυασμός και των δύο, μετατρέπουν σε μία πολύ εύκολη υπόθεση το παρκάρισμα, ακόμα γι’ αυτούς που δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά το παρκάρισμα.

Τα δύο τεχνολογικά gadget έχουν ένα… κόστος, εκτός αν πρόκειται για το Peugeot 208. Σύμφωνα με την εισαγωγική εταιρεία, τόσο οι αισθητήρες όσο και η κάμερα οπισθοπορείας προσφέρονται χωρίς κανένα επιπλέον κόστος στην τελική τιμή του αυτοκινήτου, ακόμα και στην αρχική έκδοση. Η συγκεκριμένη αφορά αυτή με τον κινητήρα των 1.2 λίτρων με τους 82 ίππους η οποία ξεκινά από τα 12.900 ευρώ.

Με την οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας η οποία εφοδιάζεται και με σύστημα πλοήγησης το σίγουρο είναι πως δεν θα... χαθείς!

Και 2ο… δώρο
Επιπλέον, το Peugeot 208 διατίθεται και με σύστημα πλοήγησης (navigation) χωρίς να επιβαρύνει με… χρήματα τον υποψήφιο πελάτη.

Το γαλλικό μοντέλο είναι διαθέσιμο τόσο με κινητήρες βενζίνης όσο και diesel ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως υπάρχει ακόμα και έκδοση με 208 ίππους!


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Peugeot 208 πατήστε
ΕΔΩ

Με τις νέες τεχνολογίες το παρκάρισμα γίνεται πολύ εύκολη υπόθεση. Και πλέον, χωρίς κόστος!
Το Peugeot 208

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης