Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχουν και τέτοια μοντέλα που πωλούνται…H BMW είναι μία μάρκα συνυφασμένη με την ποιότητα, τα σπορ χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις.
        
Η ιστορία που γράφει εδώ και δεκαετίες την έχουν κατατάξει στις λεγόμενες premium μάρκες και θα λέγαμε πως δεν είναι τυχαία η «κόντρα» που έχει με τις Audi, Mercedes, καθώς η καθεμία από αυτές τις τρεις θέλει να παρουσιάσει το κάτι ξεχωριστό και να δελεάσει τους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτου.

Η BMW M760Li XDrive...


Κορυφαίο μοντέλο…
Η γκάμα της BMW αποτελείται από πολλές προτάσεις και καλύπτει  όλα τα γούστα και τις… τσέπες. Τι άλλο να ζητήσεις από ένα αυτοκίνητο;Πρόσφατα προστέθηκε και η κορυφαία έκδοση της Σειράς 7 με την κωδική ονομασία M760Li XDrive.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάνοντας… ανάλυση των συγκεκριμένων κωδικών, το γερμανικό πολυτελές μοντέλο εφοδιάζεται με ένα V12 μηχανικό σύνολο 6.592 κ.εκ. το οποίο αποδίδει 610 ίππους βάζοντας… φωτιά στην άσφαλτο (0-100 σε 3.9 δευτ. και τελική 305 χλμ./ώρα). Τα παραπάνω στοιχεία έχουν να κάνουν με το γράμμα «Μ».

Γράμμα 'Μ' και νούερα πάνω από 300 πάνε πακέτο!

Τιμή κοντά στα… 300
Από εκεί και πέρα, το Li μεταφράζεται σε 5.2+ μέτρα σε μήκος, ενώ το XDrive κάνει τη ζωή των επιβατών πιο εύκολη όταν είναι απαραίτητη η κίνηση και με τους τέσσερις τροχούς.

Η BMW Μ760Li XDrive αγγίζει τα 291.167 ευρώ…


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την BMW Μ760Li XDrive πατήστε
ΕΔΩ

Απλά... κορυφαία!
Άμα την δείτε στο δρόμο κάντε στην άκρη...

M760Li: Γράμματα και αριθμοί με... νόημα!
Η εικόνα που έχει ο οδηγός...
Δύο αυτόνομα καθίσματα στην πίσω σειρά...
Αυτόματο κιβώτιο και λογότυπο V12 για να μην... ξεχνιόμαστε!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης