Πώς να ξέρετε αν η Alfa Romeo Giulia έχει ρυθμιζόμενη ανάρτηση ή είναι τετρακίνητη

Πώς να ξέρετε αν η Alfa Romeo Giulia έχει ρυθμιζόμενη ανάρτηση ή είναι τετρακίνητη

Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       


Η Alfa Romeo Giulia είναι ένα από τα πιο σπορ οικογενειακά μοντέλα και αυτό δεν χρειάζεται και πολύ... Για να είστε σε κάθε περίπτωση διαβασμένοι...σκέψη, αρκεί να την παρατηρήσει κανείς για ελάχιστα δευτερόλεπτα και να βγάλει μόνος του ασφαλή συμπεράσματα. Το ιταλικό μοντέλο είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά σε πολλές εκδόσεις που καλύπτουν σχεδόν όλα τα γούστα.

Οι κινητήρες ξεκινούν από τα 2.0 λίτρα και φτάνουν έως τα 2.9 ενώ η επιλογή αφορά σε μηχανικά σύνολα βενζίνης και diesel. Αντίστοιχα οι ιπποδυνάμεις ξεκινούν από τα 150 άλογα και αγγίζουν τα 510 (!) στην κορυφαία έκδοση βενζίνης QV.    


Δείτε το σχετικό video για να ξέρετε να ξεχωρίζετε πολύ εύκολα...


Δικίνητη, 4x4 και με μπλοκέ...
Επιπλέον ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να διαλέξει μεταξύ δικίνητης (με κίνηση στους πίσω τροχούς) H Giulia είναι διαθέσιμη και με 510 άλογα και έχει και 5 χρόνια εγγύηση...και τετρακίνητης έκδοσης ενώ στην πρώτη περίπτωση υπάρχει και η επιλογή με το μπλοκέ διαφορικό. Επίσης υπάρχουν εκδόσεις με ρυθμιζόμενη ανάρτηση.

Πώς όμως ξεχωρίζουν αυτές οι εκδόσεις; Πώς ο καθένας μπορεί να καταλάβει και να ξέρει από μόνος του όλα τα παραπάνω χωρίς να ρωτήσει κάποιον μηχανικό;

Δείτε το σχετικό video και θα πάρετε πολύ εύκολα την απάντηση.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Alfa Romeo Giulia πατήστε
ΕΔΩ

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018, 23:11