Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη Μύκονο ξεκινά σήμερα το Gumball 3000, μία ξεχωριστή αυτοκινητιστική διοργάνωση όπου οι Η συμμετοχή στο Gumball 3000 κοστίζει 50.000 ευρώσυμμετέχοντες καλύπτουν 3.000 μίλια (περίπου 5.000 χλμ.) οδηγώντας σε ευρωπαϊκούς δρόμους.

Διάσημοι απ’ όλο τον κόσμο συμμετέχουν με στόχο να στηρίξουν τους φιλανθρωπικούς σκοπούς της οργάνωσης που προσφέρει βοήθεια σε προγράμματα για νέους, πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος, εκπαιδευτικά προγράμματα κτλ.  

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H ειδικά διαμορφωμένη Alfa Romeo Stelvio...

 

Από τη Μύκονο στην Ibiza

Ο θεσμός φέτος ξεκινά από τη Μύκονο και ο τελικός προορισμός είναι στην Ibiza στις 15 Ιουνίου. Η διαδρομή περιλαμβάνει την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ το κομβόι θα ταξιδέψει στην Κροατία και από εκεί στη To ταξίδι με τα super cars θα διαρκέσει 7 ημέρεςΒενετία. Στις 12 Ιουνίου τα πληρώματα θα επισκεφτούν το Balocco, το κέντρο δοκιμών της FCA όπου η Alfa Romeo εξελίσσει όλα τα μοντέλα της.  Στη συνέχεια η διαδρομή θα περάσει από το Μονακό και τη Βαρκελώνη πριν τερματίσει στις Βαλεαρίδες νήσους.

Ειδικά για τη διοργάνωση η Alfa Romeo ετοίμασε μία Stelvio Quadrifoglio (κινητήρας 2,9 λίτρα με 510 ίππους) με ξεχωριστούς χρωματισμούς που δημιούργησε το Alfa Romeo Design Centre. Η έμπνευση έρχεται από το σχέδιο με το οποίο έκανε τους πρώτους γύρους στην πίστα του Fiorano η C38, το μονοθέσιο της Alfa Romeo Racing. Κυρίαρχο χαρακτηριστικό της οπτικής αποτελεί το τετράφυλλο τριφύλλι που συνοδεύει όλα τα αγωνιστικά και τις κορυφαίες εκδόσεις των μοντέλων της μάρκας.

 

Τους ξεχωριστούς χρωματισμούς δημιούργησε το Alfa Romeo Design Centre...

 

Το... τέρας εφοδιάζεται με κινητήρα 2,9 λίτρων και αποδίδει 510 ίππους

 

Το τετράφυλλο τριφύλλι, σήμα κατατεθέν των γρήγορων εκδόσεων της Alfa Romeo...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης