Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

       



Με μία ανάρτηση που… τσακίζει ο διευθυντής του ιστορικού περιοδικού 4 Τροχοί Στράτης Χατζηπαναγιώτου στέλνει το δικό του μήνυμα για όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό.

H ανάρτηση που θα συζητηθεί πολύ στο χώρο των αγώνων αυτοκινήτου...

Ανάρτηση… φωτιά

Ο γνωστός στον κόσμο και ως «Στρατισίνο» ανέβασε μία φωτογραφία του προέδρου της ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού Δημήτρη Μιχελακάκη στην προσωπική του σελίδα στο Facebook γράφοντας Στα χέρια του Δημήτρη Μιχελακάκη «έσκασε» το Ράλι Ακρόπολις αλλά και το Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις…από κάτω: «Η απόλυτη προσβολή όλων μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακάτω δικαιολογεί και την αιτία της ανάρτησης που είναι λίγο – πολύ γνωστή στο χώρο των αγώνων: «Φοβάστε, σας τρομάζει ακόμα και το τεκμηριωμένα αρνητικό σχόλιο σε σχέση με ενέργειες ενός ανθρώπου που διοικεί εν λευκώ και οι ενέργειές του προσβάλλουν την ιστορία σας, ιστορία μας. Απλά «βολεμένες κότες». Όλοι στο ΔΣ και οι 9/10 της ΓΣ. ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΧΑΣΑΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΠΑΓΩΣΑΤΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ και μπορείτε κοιμόσαστε. Όλοι σας ρε. Ναι γιατί αν χαθεί αγώνας σας θα τα κλείσετε. Ε και που τα έχετε ανοικτά τα μαγαζιά τι; Ε ρε Φίλιππος Αντωνιάδης που μας χρειάζεται».

Ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου είναι ο διευθυντής του περιοδικού 4 Τροχοί ενώ είναι ο μοναδικός Έλληνας που ψηφίζει για το ευρωπαϊκό COTY (Car Of The Year). αυτό σημαίνει πως τα λεγόμενά του έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης