Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παιδιά της… πιάτσας καλημέρα και καλή εβδομάδα! 25η εκδοχή της καθιερωμένης εβδομαδιαίας στήλης και όπως θα παρατηρήσετε και εσείς τα νέα συνεχίζονται με αμείωτη ένταση!

Όπως έχει φανεί τo dieselgate έχει αρχίσει να παίρνει το δρόμο του (για όσες εταιρείες εμπλέκονται)
Είναι απαράδεκτο και αδιανόητο να σε παίρνουν τηλέφωνο για να σου πουν πως αυτό που έχεις γράψει δεν ενδιαφέρει… Αν δεν ενδιαφέρει γιατί τότε παίρνετε τηλέφωνο;και τις επόμενες εβδομάδες θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Μέχρι τότε υπομονή!

Από εκεί και πέρα, ακόμα και σήμερα, μεγάλες εισαγωγικές εταιρείες αυτοκινήτων συνεχίζουν τις αλλαγές σε στελέχη – συνεργάτες, για να κατασταλάξουν και να μπορούν να ανταπεξέλθουν στα δεδομένα της οικονομικής και πολιτικής κατάστασης. Φυσικά κάτι ανάλογο ισχύει και για τις αντιπροσωπείες…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άντε να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για του... χρόνου!!!

Μεγάλος κλάδος
Πριν αρχίσετε παρακάτω να διαβάζετε για τα νέα, παραλειπόμενα, παρασκήνιο να θυμίσω πως αυτή εδώ η στήλη έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε δεκάδες χιλιάδες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο. Επίσημα και σύμφωνα με τον ΣΕΑΑ εργάζονται στον κλάδο του αυτοκινήτου πάνω από 55.000. Το αν ένα θέμα ενδιαφέρει ή όχι το αναγνωστικό κοινό, έχουμε τη δυνατότητα να το κρίνουμε και όχι να μας το υποδείξουν. Όπως κανείς δεν μπορεί να μας υποδείξει αν θα πρέπει να γράψουμε κάτι ή όχι… Όσον αφορά το off the record πρέπει να είμαστε από τα λίγα Μέσα που το σέβεται όπως και την λέξη εχεμύθεια…

Κατά τα άλλα και όπως λέμε κάθε εβδομάδα, η ζωή συνεχίζεται, το ίδιο και τα παραλειπόμενα αλλά και παρασκηνιακά νέα τα οποία καταγράφουμε και δημοσιεύουμε. Τέλος, μην ξεχνάτε και τον τρόπο που μπορείτε να μας ενημερώνετε με τα δικά σας νέα. Μπορείτε να το κάνετε μέσω e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis)

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!  

   
———————————————————

QUIZ:
Ποιοι είναι αυτοί που υπάρχουν στην πιάτσα για να «λιβανίζουν» συγκεκριμένες εταιρείες; Το βλέπουμε από το Facebook. Άραγε, τι κάνει… νιάου νιάου στα κεραμίδια!!

 

———————————————————

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα, χρέη υπευθύνου δημοσίων σχέσεων στην Ford Motor Hellas μετά την αποχώρηση της Χρύσας Αγρογιάννη αναλαμβάνει ο Γιάννης Κάττωριτς.

 
Ο Γιάννης Κάττωριτς (αριστερά) μαζί με τον Ιάκωβο Κρομμύδα με.. ποδήλατα στην εκκίνηση του SEAJETS Ράλι Ακρόπολις

———————————————————

Ο φωτογράφος Γιώργος Καραγιωργάκης δε λείπει από πουθενά… Ακόμα και στο service park του Ακρόπολις τον συναντήσαμε…

 
———————————————————

Στην Βυτίνα πραγματοποιήθηκε η δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας BMW X1 αλλά και της ανανεωμένης Σειράς 3.

 

 
———————————————————

Φήμες υπάρχουν για ακόμα μία αλλαγή σε επίπεδο γραφείο Τύπου μεγάλης εισαγωγικής εταιρείας αυτοκινήτων. Θα μάθουμε σύντομα…

———————————————————

Στο Παρίσι στις 5 Οκτωβρίου έγινε η παρουσίαση του Michelin Tire Care. Πρόκειται για το πρώτο σύνολο εφαρμογών που παρέχει ψηφιακές και συνδεδεμένες λύσεις για μεταφορείς. Στην αποστολή συμμετείχαν οι (από αριστερά): Γιώργος Παναγιωτακόπουλος (autotritipro), Νίκος Μήττας (Car & Truck), Σταματίνα Μοτάκη (Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Michelin Ελαστικά) και Παύλος Μαυρομύτης (TΡΟΧΟΙ & TIR).


———————————————————

Τελικά τι γίνεται με την… τωρινή Skoda; Κατέβασε πρόωρα ρολά;

———————————————————

Το zougla.gr έγινε το πρώτο διαδικτυακό Μέσο στην ιστορία του Ράλι Ακρόπολις αλλά και του ERC που μετέδωσε ζωντανά σε τηλεοπτικά πρότυπα όλη την εκκίνηση από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Επιπλέον σε live streaming έδειξε μία ειδική διαδρομή και τον τερματισμό!!!

Τέσσερις δημοσιογράφοι (Λουκάς Παπαλάμπρος, Στάθης Πετρόπουλος, Μάνος Ράλλης και Βασίλης Σαρημπαλίδης) εργάστηκαν και σχεδόν 20 τεχνικοί για να υπάρχει όσο το δυνατόν μέγιστη ενημέρωση και κάλυψη!

 
———————————————————

Προς τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, οδεύει ο Δημήτρης Μπαλής προκειμένου να παρουσιάζει ένα ενημερωτικό ένθετο με αντικείμενο την αυτοκίνηση. Το πότε θα το μάθουμε σύντομα. Επίσης ετοιμάζει συνεργασία και με νέα αθλητική εφημερίδα που θα ξεκινήσει να εκδίδεται τις επόμενες εβδομάδες…

 
———————————————————

Στις 15 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει με την εφημερίδα Real News ένθετο για το αυτοκίνητο. Θα περιλαμβάνει παρουσίαση των νέων μοντέλων, συνεντεύξεις στελεχών, συμβουλές για ασφαλή και οικονομική οδήγηση, αφιέρωμα στα σκούτερ και στις εναλλακτικές μορφές κίνησης κ.ά.

———————————————————

Από… παρουσίαση σε παρουσίαση τρέχει ο Τάκης Πουρναράκης. Μετά το PICK Πάτρας σειρά είχε η παρουσίαση του Ράλι Ακρόπολις. Πλέον το αυτοκίνητα που χρησιμοποιεί έχει μετατραπεί και σε… γκαρνταρόμπα για να προλαβαίνει!

 
———————————————————

Αυτοκίνητο που βρίσκεται σε έκθεση αυτοκινήτου! Με τα αυτοκόλλητα και με το κάλυμμα στη θεση που βρίσκεται το κλειδί εισόδου να λείπει!!!

 
———————————————————

Την τελευταία εκδρομή για το 2015 στην πίστα του Nurburgring διοργάνωσε το διάστημα 8-11 Οκτωβρίου το Highoctane. Συνολικά 8 συμμετέχοντες έζησαν για 4 ημέρες την εμπειρία της «Πράσινης Κόλασης» οδηγώντας σωστά προετοιμασμένα αυτοκίνητα στην πίστα των 20.4 χιλιομέτρων.

Οι τυχεροί επισκέφθηκαν το μουσείο της πίστας ενώ για πρώτη φορά το group έγινε δεκτό από την Manthey Racing, την αγωνιστική ομάδα ουσιαστικά της Porsche με δεκάδες νίκες στο VLN και στον 24ωρο αγώνα του Nurburgring. Πολύ καλή η δουλειά που κάνουν οι Στάθης Πετρόπουλος και Μάνος Ράλλης…

 
———————————————————

Αποχώρησε λόγο συνταξιοδότησης ο Γιάννης Ιακωβίδης και βρήκε την ευκαιρία να τα πει και με έναν φίλο του από τα πολύ… παλιά, Στέργιο Μανώλη! Η συνάντηση έγινε κάπου στα… μέσα της Ελλάδας!!!

 
———————————————————

PR… παντός καιρού (εξαιτίας της κακοκαιρίας) αποδείχτηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας των Renault – Dacia στην Ελλάδα, Ιάκωβος Κρομμύδας. Ο φακός τον απαθανάτισε στην Ακρόπολη όπου βρέθηκε το Σάββατο με το ποδήλατό του για την εκκίνηση του Ράλι Ακρόπολις. Προφανώς είχε πάει για να θαυμάσει το Dacia Duster που θα εκτελούσε χρέη πλοηγού αυτοκινήτου “00” στο φετινό SEAJETS Ράλι Ακρόπολις.

 
———————————————————

Όπως το γράψαμε άλλωστε… Η Jeep ετοιμάζει παρουσίαση στις 21 Οκτωβρίου της έκδοσης του Renegade με τον 9άρι κιβώτιο και τον κινητήρα των 1.400 κ.εκ.

———————————————————

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα οδικής ασφάλειας (anti-skid / anti-rollover) για επαγγελματίες οδηγούς διοργανώνει η εταιρεία Quality & Safety Ltd με τη χορηγία της Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ – Επίσημος Εισαγωγέας – Διανομέας Volvo Trucks στην Ελλάδα, την Τρίτη 13 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου στο Ελληνικό.

———————————————————

Νέα ιστοσελίδα με σύγχρονο lay-out για την Skoda Synergy που έχει έδρα στο Μοσχάτο. (δείτε την πατώντας ΕΔΩ)

 
———————————————————

Στην Κρήτη βρέθηκε το… καραβάνι με τα Mitsubishi L200. Μία εκδήλωση που έχει επιμεληθεί η Promauto

———————————————————

Συνεργασία με τις εκπομπές του Στράτου Φωτεινέλη ξεκίνησε ο Γιώργος Κωστούρος γνωστός εικονολήπτης που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου και των αγώνων…

———————————————————

Τα Ελληνικά Πετρέλαια ήταν ο βασικός χορηγός του 8ου συνεδρίου του Βαλκανικού Συλλόγου Γεωφυσικών που πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα 4-8 Οκτωβρίου…

 
———————————————————

Bazzar με είδη μοτοσικλέτας 7-8 Νοεμβρίου στο στάδιο Ειρήνης & Φιλίας….

———————————————————

Στο Αμβούργο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου η δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Toyota Mirai.

———————————————————

Κυριακή 18 και Δευτέρα 19 Οκτωβρίου θα ταξιδέψουν στο Βερολίνο οι δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου για να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα δοκιμών “Efficiency Run” που θα παρουσιάσει η Daimler AG σε τρεις γνωστές μεταφορικές εταιρείες, την DB Schenker, την Große-Vehne και την Elflein.
Ο στόχος ήταν να δοκιμαστεί ένα όχημα “Efficiency Run” απέναντι σε οχήματα του ανταγωνισμού στις καθημερινές συνθήκες εργασίας των μεταφορικών εταιρειών.

———————————————————

Σύμφωνα με το πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη» τα περιοδικά Auto Bild και Auto Τρίτη για το χρονικό διάστημα 28 Σεπτεμβρίου – 4 Οκτωβρίου πούλησαν 5.390 και 5.120 τεύχη αντίστοιχα.

———————————————————

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**
Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)
1. www.zougla.gr 7
2. www.protothema.gr 11
3. www.newsit.gr 13
4. www.sport-fm.gr 14
5. www.gazzetta.gr 15
6. www.in.gr 19
7. www.news247.gr 21
8. www.car.gr 27
9. www.newsbeast.gr 29
10. www.newsbomb.gr 33

* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)*
1. www.newsauto.gr 223
2. www.autotriti.gr 306
3. www.autoblog.gr 367
4. www.gocar.gr 716
5. www.4troxoi.gr 768
6. www.caranddriver.gr 951
7. www.caroto.gr 1.330
8. www.drive.gr 1.651
9. www.carzine.gr 1.676
10. www.motornews.gr 1.863

* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα

** μέτρηση 12/10/2015

 

———————————————————

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Από την παρουσίαση της BMW X1 στην Βυτίνα! Καλή εβδομάδα με ψηλό ηθικό… Φωτογραφία αφιερωμένη στον Αντώνη Στιβαχτάρη… για να μην νομίζει πως δεν δημοσιεύουμε τους εαυτούς μας…

Από αριστερά: Πάρις Ποντίκας, Βασίλης Σαρημπαλίδης και Γιάννης Τσιρογιάννης...
  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης