Μετά τις διακοπές του καλοκαιριού «Τα Νέα της Πιάτσας» επιστρέφουν δυναμικά στο zougla.gr. Τα νέα της πιάτσας είναι η μοναδική στήλη που γράφει  ειδήσεις και νέα από το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα που δεν… γράφονται

Πρόκειται για τη μοναδική στήλη που αφιερώνει τον χρόνο και… χώρο της, σε όσα γίνονται «πίσω από τις κάμερες» στον κλάδο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας, όσον αφορά την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδήσεις, παραλειπόμενα, παρασκήνιο, μεταγραφές στελεχών, επιχειρηματικές κινήσεις, πωλήσεις περιοδικών ειδικού Τύπου, κατάταξη ιστοσελίδων και καυστικά χιουμοριστικά σχόλια συνθέτουν τη συνταγή της στήλης, που αισίως έχει φτάσει στον αριθμό 64.

O Βασίλης Σαρημπαλίδης δροσίζεται προκειμένου να ετοιμάσει τα... καυτά νέα για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα!

Τι θα διαβάσετε
Την ερχόμενη Δευτέρα μάθετε τα τελευταία νέα από Hyundai – KIA, τις κινήσεις που ετοιμάζει η Φουλ ειδήσεις περιλαμβάνει η στήλη της ερχόμενης Δευτέρας!Skoda, την κόντρα παρουσιαστή με υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων, για τον διαγωνισμό που σχεδιάζεται και αφορά στα γραφεία Τύπου των εταιρειών, τις κινήσεις του ομίλου Σφακιανάκη, τα… παρατσούκλια δημοσιογράφων και αποκαλυπτικές ειδήσεις που δεν προαναγγέλλουμε γιατί θα μας… ταράξουν στα τηλέφωνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επειδή λοιπόν αναρωτιέστε γιατί αργούμε, κάντε λίγο υπομονή και τη Δευτέρα θα… δροσιστείτε με πολλά θέματα!

Διαβάστε παλαιότερες αναρτήσεις από «Τα Νέα της Πιάτσας» πατώντας ΕΔΩ

Δείτε το παρακάτω Video και θα καταλάβετε τι έχει να γίνει από… Σεπτέμβρη!

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης