Θέμα ημερών η αποκάλυψη του νέου Dacia Duster

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017, 10:10
Θέμα ημερών η αποκάλυψη του νέου Dacia Duster

Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 22 Ιουνίου αναμένεται να παρουσιαστεί η νέα γενιά του Duster, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι.

Παρότι η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από την Dacia, τα γαλλικά Μέσα κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση. Το σκληροτράχηλο και προσιτό crossover βρίσκεται στην αγορά από το 2010, έχοντας ξεπεράσει κάθε προσδοκία από πλευράς πωλήσεων και έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών.

Η νέα γενιά ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία, έχοντας όμως πιο μοντέρνο σχεδιασμό, ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις και καλύτερη ποιότητα. Το μοντέλο βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα CMF, γεγονός που ωφελεί τη χωρητικότητα του εσωτερικού και την οδική συμπεριφορά.

Κάτω από το καπό, λογικά θα δούμε τους γνωστούς κινητήρες βενζίνης και diesel της κοινοπραξίας Renault-Nissan, όπως τον 1.2 TCe των 120 ίππων και τον 1.5 dCi των 110 ίππων.

Αναλυτικές πληροφορίες για το αυτοκίνητο, όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον χρόνο λανσαρίσματος στις αγορές θα έχουμε σε λίγες μέρες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017, 11:22