Την πιο ιδιαίτερη, εξατομικευμένη, εκλεπτυσμένη και «μαγική» έκδοση της εντυπωσιακής M850i δημιούργησε το τμήμα BMW Individual της βαυαρικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται Night Sky edition και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή προέρχονται από πραγματικά εξωγήινα υλικά. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες της BMW πήραν κομμάτια από μετεωρίτη, τα επεξεργάστηκαν και τα τοποθέτησαν σε συγκεκριμένα τμήματα του αυτοκινήτου.

Ειδικότερα, από το σπάνιο εξωγήινο υλικό σιδήρου – νικελίου είναι τα ένθετα στην κεντρική κονσόλα, η επιφάνεια στον περιστροφικό διακόπτη του συστήματος iDrive, στο κουμπί εκκίνησης του κινητήρα, στον μοχλό του αυτόματου κιβωτίου και στα καπάκια των καθρεπτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εξωτερικό αμάξωμα της μίας και μοναδικής 8άρας είναι βαμμένο σε ένα σκοτεινό μεταλλικό χρώμα πολλαπλών στρώσεων που δίνει την εντύπωση του απόκοσμου και αλλάζει απόχρωση ανάλογα με το φως.

Επίσης, σε ορισμένα τμήματα της καμπίνας έχει σχεδιαστεί ο έναστρος νυχτερινός ουρανός, με τα LED φώτα να δημιουργούν μία υπέροχη ατμόσφαιρα. Οι υπόλοιπες επιφάνειες του σαλονιού καλύπτονται από υψηλής ποιότητας δέρματα και υφάσματα. Τέλος, οι δαγκάνες των φρένων είναι τρισδιάστατης εκτύπωσης. 


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης