Αυτό είναι το επόμενο Nissan Qashqai

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012, 14:59
Αυτό είναι το επόμενο Nissan Qashqai

Πριν από πέντε χρόνια, η Nissan παρουσίασε το πρώτο crossover/SUV με την ονομασία Qashqai. Το μοντέλο από την πρώτη στιγμή που λανσαρίστηκε κέρδισε το κοινό, κάνοντας μια πολύ επιτυχημένη εμπορική πορεία. Πλέον, ήρθε η ώρα της δεύτερης γενιάς του, η οποία εκτιμάται ότι θα κερδίσει και πάλι τις εντυπώσεις.

Η ιαπωνική φίρμα ετοιμάζει ήδη το νέο Qashqai, το οποίο αναμένεται στις αγορές τέλη του 2013 ή αρχές του 2014. Σε σχέση με το τωρινό μοντέλο, έχει πιο σύγχρονη και μοντέρνα σχεδίαση, υιοθετώντας το προφίλ του πρωτότυπου Hi Cross. Οι άνθρωποι της Nissan θα δώσουν ιδιαίτερη σημασία στην εικόνα, αλλά και την ποιότητα του αυτοκινήτου, προσφέροντας παράλληλα μεγαλύτερους χώρους στο εσωτερικό και υψηλότερα επίπεδα πρακτικότητας.

Το μήκος του έχει οριστικοποιηθεί και είναι στα 4,66 μέτρα, ενώ θα συνεχίσει να προσφέρεται ως δικίνητο και τετρακίνητο. Η μεγάλη έκπληξη θα έρθει από τους κινητήρες, με τον καινούργιο 1,2 Turbo της Renault να είναι στη βάση της γκάμας, αντικαθιστώντας τον ατμοσφαιρικό 1,6 λτ.. Επίσης, θα διατηρηθεί και ο εντυπωσιακός 1,6 dCi των 130 ίππων, ο οποίος και είναι από τους καλύτερους αυτήν τη στιγμή στην αγορά.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Φωτογραφίες:

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012, 15:07