Ανακαλούνται 14.428 Toyota Aygo στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 14.428 Toyota Aygo στην Ελλάδα

Πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου για το τζάμι της πίσω πόρτας στο μοντέλο Aygo εκτελεί η εταιρεία Toyota Ελλάς A.B.E.E., σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά σε 14.428 οχήματα, παραγωγής από τον Φεβρουάριο του 2005 έως τον Ιανουάριο του 2014. Στα εμπλεκόμενα οχήματα υπάρχει η πιθανότητα το τζάμι της πίσω πόρτας να αποκολληθεί μερικώς από αυτήν, λόγω αστοχίας της κόλλας που το συγκρατεί. Εάν συμβεί αυτό, το τζάμι θα συγκρατείται από ένα μόνο σημείο στην οπίσθια πόρτα. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να παρατηρηθεί θόρυβος, δόνηση ή εισροή νερού και υπό συγκεκριμένες συνθήκες να μετακινηθεί από τη θέση του και ενδεχομένως να αποκολληθεί πλήρως από το όχημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν προσωπικά, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει o σχετικός έλεγχος ή η πιθανή αντικατάσταση του τζαμιού της οπίσθιας πόρτας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Toyota Ελλάς - Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από τις 09.00 έως τις 17.00).

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018, 08:02