Η 10η Σεπτεμβρίου 2012 ήταν μία μέρα που θα ήθελαν να ξεχάσουν οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ήταν η μέρα που η οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού αποχαιρέτησε για πάντα τον Χρήστο Σταμπολτζή. Γνωστός και ως «CBI», ο αγαπητός σε όλους Χρήστος, σκοτώθηκε στον αγώνα Balkan Offroad Marathon οδηγώντας το ATV του. Μία βλάβη είχε ως αποτέλεσμα την έξοδο από το δρόμο στην πρώτη ειδική διαδρομή και όπως αποδείχτηκε ήταν και μοιραία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκκίνηση για τον τελευταίο αγώνα του Χρήστου…


Ο Χρήστος Σταμπολτζής συμμετείχε σε διάφορες μορφές αγώνων (μοτοσικλέτας, Snow Mobile και Jet Ski) ενώ το κατάστημα που διατηρούσε (Jet Power στον Άλιμο) συνεχίζει να λειτουργεί με επικεφαλής σήμερα την σύζυγό του Φλωρεντία. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Ελληνική Λέσχη Ταχυπλοΐας ως ένδειξη τιμής στον αδικοχαμένο Χρήστο, θα συγκεντρώσει χρήματα στον ερχόμενο αγώνα (14-15 Σεπτεμβρίου στο μεγάλο Πεύκο), τα οποία θα παραδώσει στην σύζυγό του για να βοηθήσει με τη σειρά της κάποια άπορη οικογένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χρήστος ήταν από τους πιο ευχάριστους ανθρώπους (στη φωτό με τον πρωταθλητή Ελλάδος Jet Ski 2012, Ιάκωβο Μαρκεσίνη, αριστερά στη φωτό)

Παρακολουθήστε μία από τις συνεντεύξεις του Χρήστου Σταμπολτζή

 

Video αφιερωμένο στον μοναδικό “CBI”…

 

 

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης