Την πιο ενδιαφέρουσα και ελκυστική έκδοση του δημοφιλούς SUV, η οποία διακρίνεται για τα δυναμικά χαρακτηριστικά, το εκλεπτυσμένο στυλ και τον πλούσιο εξοπλισμό, αποκάλυψε η Skoda.
Το νέο Karoq Scout απευθύνεται σε όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό αισθητικά, με περιπετειώδη χαρακτήρα. Το αυτοκίνητο φέρει προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος, ζάντες αλουμινίου 18 ή 19 ιντσών, χρωμιωμενες ποδιές, αλουμινένια διακοσμητικά και φιμέ τζάμια.
Στο εσωτερικό, έχουν τοποθετηθεί καινούργιες επενδύσεις σε απόχρωση καφέ και μαύρου χρώματος, LED ατμοσφαιρικός φωτισμός, ανοξείδωτα πεντάλ, ψηφιακός πίνακας οργάνων και πολλά ακόμη.
Θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με σύστημα τετρακίνησης, ενώ κάτω από το καπό βρίσκονται οι κινητήρες 1.5 TSI απόδοσης 150 ίππων και 2.0 TDI με 150 ή 190 ίππους. Τα μοτέρ συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή το αυτόματο DSG7.
Η εμπορική πορεία του αυτοκινήτου στην αγορά αναμένεται να ξεκινήσει το φθινόπωρο, αμέσως μετά την έκθεση του Παρισιού, όπου θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης