Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η Cupra παρουσίασε στη Βαρκελώνη ένα… trailer των επόμενων τριών μοντέλων που έχει στόχο να ρίξει στην αγορά μέχρι το 2025, με το σημαντικότερο όλων να είναι το UrbalRebel.Ένα σπορτίφ ηλεκτρικό μοντέλο επιδόσεων με μήκος 4μ. και σούπερ οδηγική συμπεριφορά που θα αποδεικνύει πως η ηλεκτροκίνηση συνυπάρχει με την έννοια fun to drive. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σύνολο με μεταξόνιο μόλις στα 2.6μ. θα είναι άκρως φιλικό προς το περιβάλλον καθώς θα ενσωματώνει ανακυκλωμένα πολυμερή και υλικά βιολογικής βάσης, την ώρα που θα βάζει «ηλεκτρική φωτιά» στην άσφαλτο με μηδενικό αποτύπωμα.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις της εταιρίας, το UrbanRebel θα αποδίδει 226 ίππους κάνοντας το 0-100 σε 6.9δευτ. ενώ με μία μόλις φόρτιση θα αποκτά αυτονομία 440χλμ. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η χωρητικότητα της μπαταρίας που θα χρησιμοποιηθεί, ενώ το σύνολο θα κατασκευάζεται στην Καταλονία. 

Το UrbanRebel είναι ένα από τα τρία συνολικά νέα οχήματα που θα φέρει η Cupra μέχρι το 2025, μαζί με τα Terramar και Tavascan. Τρεις προσθήκες που όπως ελπίζει η εταιρία θα της αποφέρουν εκτίναξη των ήδη καλών πωλήσεων της, καθώς η φίρμα από την ανεξαρτητοποίηση της το 2018, ακολουθεί σταθερά ανοδική πορεία με πάνω από 200.000 πωλήσεις παγκοσμίως. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοντέλο έχει ξεκάθαρα σπορ σχεδίαση και προορισμό, δείχνοντας την πιο νεανική πλευρά της ηλεκτροκίνησης, παρέχοντας ταυτόχρονα και το κάτι διαφορετικό αλλά και αυτονομία ικανή για ταξίδια χωρίς άγχος. Από κοντά θα το δούμε το 2025. 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης