Οι εποχές αλλάζουν μαζί και η φιλοσοφία που έχουν ορισμένες μάρκες για τα μοντέλα που διαθέτουν προς πώληση και απευθύνονται σε ειδικό κοινό. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως θα συμβεί με την Ford και τη θρυλική Mustang που ετοιμάζει…. απόβαση στην Γηραιά Ήπειρο τον επόμενο χρόνο.

Σύμφωνα με τις φήμες που υπάρχουν, η «μαμά» εταιρεία αναμένεται να εφοδιάσει τη νέα γενιά με ένα νέο κινητήρα, κατά πάσα πιθανότητα 2.0 λίτρων EcoBoost ο οποίος θα αποδίδει μέχρι και 300 ίππους και προέρχεται από το Focus ST. Η κίνηση αυτή μπορεί να ακούγεται (τουλάχιστον για εμάς τους Έλληνες) ωραία αλλά φαίνεται πως είναι και δίκοπο μαχαίρι για την Mustang, οι φανατικοί οπαδοί της οποίας έχουν μάθει σε άλλες… καταστάσεις. Έτσι λοιπόν θα φαινόταν περίεργο ο V8 κινητήρας να αντικατασταθεί από έναν V4 και φυσικά μαζί με την χωρητικότητα αυτού να αλλάξει και ο μοναδικός της ήχος…  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έντονεςε καμπύλες για τη νέα γενιά της Mustang 

Από εκεί και πέρα δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό επίσημα, όπως για παράδειγμα αν θα είναι διαθέσιμες και εκδόσεις με… πολλά κυβικά. Πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα Mustang θα μάθουμε προς τα τέλη του έτους αφού προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχει διαρρεύσει κάτι επίσημο. Όπως και να ‘χει, στην Ελλάδα θα είμαστε τυχεροί, αφού είτε έτσι είτε… αλλιώς, η νέα γενιά θα κάνει την εμφάνισή της λόγω της εισαγωγικής εταιρείας (Τιρεκίδης ΑΕ.) που υπάρχει και μάλιστα με δύο αντιπροσωπείες σε Αθήνα και Κιλκίς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από όποια πλευρά και να κοιτάξεις την Mustang απλά μένεις με… ανοιχτό το στόμα!

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης