Το Skoda CITIGOe iV πρωταγωνιστεί στο πρωτοποριακό πρόγραμμα eCarSharing, το οποίο εγκαινιάζει ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, δίνοντας τη δυνατότητα στους δημότες και επισκέπτες να χρησιμοποιούν με πολύ χαμηλή χρέωση ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για το πρώτο πρόγραμμα κοινής χρήσης ηλεκτρικών αυτοκινήτων που υλοποιείται στην Ελλάδα, με το αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα πόλης της τσεχικής μάρκας να εντάσσεται πρώτο στη λίστα.

Το eCarSharing θα συνδυαστεί με την παράλληλη δημιουργία ολοκληρωμένου δικτύου 10 διπλών σταθμών φόρτισης EV αυτοκινήτων, εντός των ορίων του Δήμου, προκειμένου να αναπτυχθούν οι απαιτούμενες υποδομές για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το CITIGOe iV κινείται αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια, δίχως να εκπέμπει ρύπους. Η μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 36,8 kWh προσφέρει αυτονομία έως 265 χιλιόμετρα κατά τον κύκλο WLTP, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες μέσα στα αστικά κέντρα.

Παρά τις συμπαγείς εξωτερικές του διαστάσεις (μήκος 3.597 χλστ. και πλάτος 1.645 χλστ.), το μικρότερο μοντέλο στην γκάμα της Skoda προσφέρει γενναιόδωρους χώρους για τέσσερις επιβάτες και 250 λίτρα για τις αποσκευές τους.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι το φθηνότερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς, με προτεινόμενη λιανική τιμή 22.300€, η οποία με το πρόγραμμα επιδότησης διαμορφώνεται στα 18.703€.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης